Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Batons ar labāko rezultātu noslēdz testu sesiju Heresā

Pasaules Pirmās formulas (F-1) čempions Džensons Batons sasniedza labāko rezultātu testu sērijas pēdējā dienā Heresā (Spānija).McLaren jaunais pilots kopumā veica 108 apļus. Viņa labākais rezultāts bija viena minūte un 18,871 sekunde.Otro labāko rezultātu sasniedza Renault jaunais pilots, polis Roberts Kubica.

Kopumā veicis 117 apļus, viņa labākais laiks atpalika no Batona iespētā par 0,243 sekundēm.Labu sniegumu parādīja japāņu pilots Kamuji Kobajaši, kurš ar savu Sauber formulu uzrādīja trešo labāko laiku, kas no pasaules čempiona atpalika par 0,317 sekundēm. Aiz jaunā japāņa sekoja Force India pilots Tonijs Liuci, vācietis Niko Rosbergs (Mercedes) un divkārtējais pasaules čempions Fernando Alonso (Ferrari).Marks Vēbers pavadīja tehniskajos boksos vairākas stundas dīkstāvē pēc tam, kad sesijas laikā viņa spēkrats apstājās trasē. Komanda vēl nav atklājusi, kas bijusi par vainu, taču bija spiesta nomainīt dzinēju. Vēlāk Vēbers sasniedza astoto labāko laiku.Williams pilots Niko Hulkenbergs bija tikai devītais kopvērtējumā, taču kopumā trasē veica 139 apļus. Vairāk apļus veica vēl tikai itālis Jarno Trulli ar Lotus, taču no līdera labākā rezultāta atpalika 4,599 sekundes un palika pēdējais.Kopumā sesijas pēdējā dienā startēja 11 piloti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi