Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lada sponsorēs Renault F-1 komandu, CNN sadarbosies ar Lotus

Otrdien, tiekoties ar autobūves giganta Renault vadītāju Karlosu Gonu, Krievijas premjers Vladimirs Putins pavēstīja, ka par vienu no Renault F-1 komandas sponsoriem 2010.gada pasaules čempionātā kļūs Krievijas autouzņēmums Lada.“Mēs spersim pirmo soli, kļūstot par [komandas] sponsoriem, un es neizslēdzu, ka turpinājumā palielināsim mūsu finansiālo atbalstu šajā projektā,” izteicies V.

Putins.Kā zināms, viens no Renault komandas pilotiem šajā sezonā būs krievs Vitālijs Petrovs, pirmais kaimiņvalsts pārstāvis Pirmās formulas sacīkšu pilota statusā. Parakstīto līgumu ar Krievijas autobraucēju Putins nosauca par izcilu simbolu franču uzņēmuma un Krievijas sadarbībā.Renault pieder 25% Lada mātes uzņēmuma AvtoVAZ akciju.Iepriekš tika ziņots, ka franču komandas sponsoru statusā varētu būt arī Krievijas banka Sberbank un gāzes koncerns Gazprom, kas komandā kopā varētu investēt 15 miljonus eiro.Tostarp par F-1 jaunpienācēju Lotus komandas sponsoriem negaidīti kļuvusi televīzijas kompānija CNN International.Noslēgtā darījuma detaļas nav izpaustas, vien zināms, ka Lotus mašīnas un pilotu apģērbu rotās CNN logotips.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi