Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Video: ĀTRUMA CILTS jaunā sezona ar Paulu Timrotu ir klāt!

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma ĀTRUMA CILTS pirmo sēriju. Jaunajā sezonā varēs sagaidīt ne tikai aizrautīgus piedzīvojumu stāstus, bet dažādi izaicinājumi sagaida arī pašus raidījuma vadītājus. Šoreiz studijas viesis būs Reinis Nitišs, kurš tikko atgriezies no sacensībām Dubajā, kā arī Kaspars un Kārlis Zemīši.

Skatītāju iecienītais raidījums ZeKurbulis šogad ir pārtapis par ĀTRUMA CILTI, jo stāsti būs ne tikai par motoru sportu, bet arī par piedzīvojumiem, laivām, lidojošiem elementiem – visu, kas sniedz aizrautību un adrenalīnu. Uzturot asumu, ĀTRUMA CILTS ar Paulu Timrotu un Ilmāru Līkumu solās arī doties ārpus studijas, lai mestos īstos piedzīvojumos. Pauls pieņem izaicinājumu un 1000 eiro, ko investēt jebkādu braucamrīku iegādē, lai sezonas noslēgumā atgrieztos ar peļņu. 

Pirmais ĀTRUMA CILTS viesis ir rallijkrosa talants Reinis Nitišs, kurš tikko atgriezies no 24 stundu sacensībām Dubajā. Sagadīšanās pēc nonācis nezināmu braucēju un publikas vidū, aizvadījis nakts treniņus piecu kilometru trasē kopā ar dažādu klašu braucējiem, Reinis sasniedzis divu sekunžu apļa laika pārsvaru. Kā šis piedzīvojums beidzās un vai martā redzēsim Reini arī 24 stundu sacensībās Silverstonā, uzzināsim raidījumā!

Savukārt par auto un mūziku stāstīs studijas viesi Kaspars un Kārlis Zemīši, kuriem bijusi iespēja testēt jauno Nissan X-Trail. Vai tas ir uzticams auto, ar ko paspēt uz koncertu otrā Latvijas malā pa ceļiem un bezceļiem, noskaidrosim sarunas gaitā. 

Auto žurnālists Artūrs Virbulis ĀTRUMA CILTI sāk ar 2018. gada intrigām. Vai Jānis Baumanis šosezon izcīnīs savu pirmo pjedestālu Pasaules rallijkrosa čempionāta posmā un vai Pauls Jonass aizstāvēs savu titulu? Kādā līmenī brauks Mārtiņš Sesks un cik augstu jaunais talants pakāpsies pasaules labāko braucēju vidū? ĀTRUMA CILTS komanda izteiks savas drosmīgākās prognozes. 

Lai arī piedzīvojis nosaukuma maiņu, raidījums ĀTRUMA CILTS paliek uzticīgs iemīļotajām tēmām par rūcošiem motoriem, ātrumu un galvu reibinošiem auto un moto sporta notikumiem Latvijā un pasaulē. ĀTRUMA CILTS turpmāk skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un LMT Straumē un internetā.  Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi