Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijas BMX 30 gadu jubileja sestdien tiks atzīmēta ar svētku sacensībām Jelgavā

Sestdien no pulksten 17 pievakarē Jelgavā esošajā Zemgales Olimpiskā centra trasē notiks Latvijas BMX 30 gadu jubilejas sacensības, kuras klātienē apmeklēt aicināti esošie un bijušie BMX braucēji, treneri, klubu aktīvisti un citi sporta veidā iesaistītie. Svētdien turpat Jelgavā gaidāmas Baltijas jūras kausa otrā posma sacensības.

Šis ir Latvijas BMX riteņbraukšanas jubilejas gads. Uz ģimeņu un klubu entuziasma balstītais un panākumiem bagātais sporta veids šogad atzīmē savu 30. pastāvēšanas gadu Latvijā. Ar mērķi atzīmēt nozīmīgo notikumu, Latvijas Riteņbraukšanas federācija sezonas izskaņā aicina kuplo BMX saimi uz jubilejas sacensībām. Tās sestdien norisināsies Mītavas kumeļu kluba mājas trasē, Jelgavā.

Svinīgajā atklāšanā, pulksten 17, gaidāma visu Latvijas BMX klubu parāde un svētku uzrunas. Sacensībās dalībnieki veiks divus priekšbraucienus, kam sekos izšķirošie izslēgšanas braucieni par godalgām. Uzvarētāji tiks noskaidroti kopumā 20 vecuma un meistarības grupās.

BMX braucēji, kuri savas sportiskās gaitas jau noslēguši vismaz pirms pieciem gadiem, piedalīsies īpašajās Retro klasēs. Retro 5+ vīriešu un sieviešu grupās piedalīsies dalībnieki, kuri sasnieguši vismaz 18 gadu vecumu, bet LRF izdotās licence nav reģistrēta vismaz piecus gadus. Tikmēr tie braucēji (vīrieši un sievietes), kuri nav bijuši licencēti vismaz desmit gadus, startēs Retro 10+ grupā.

Svētdien Zemgales Olimpiskā centra trasē pulksten 14:00 sāksies Baltijas jūras kausa izcīņas sacensību otrais no kopumā trijiem posmiem. Šajās sacensībās piedalīsies sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Krievijas un Baltkrievijas BMX klubiem. Līdz ar šīm sacensībām arī tiks noslēgta Latvijas BMX sacensību sezona.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi