Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Par vērienīgākā kalnu divriteņu sacensību seriāla titulsponsoru kļūst LVM

Latvijas lielākais riteņbraukšanas seriāls, kas iepriekš bija pazīstams kā SEB MTB maratons, turpmāk nesīs Latvijas valsts mežu Kalnu Divriteņu maratona vārdu. Jaunā sezona startēs 28. aprīlī, kad aktīvās atpūtas cienītāji aicināti piedalīties aizraujošajā Valmiera – Cēsis posmā. Informācija un pieteikšanās pieejama mājaslapā velo.lv.

Aktīvā velo sezona Latvijā straujiem soļiem tuvojas, par ko liecina arvien lielāka velosipēdistu rosība Rīgā un Latvijas reģionos. Pilnā sparā jaunajai sezonai gatavojas arī Latvijas lielākā riteņbraukšanas seriāla rīkotāji, kas šajā gadā ikvienu aktīvās atpūtas cienītāju neatkarīgi no vecuma, dzimuma vai meistarības līmeņa aicina piedalīties septiņos aizraujošos un sevi izaicinošos posmos.

Neilgi pirms jaunās sezonas sākuma vērienīgā velo notikuma rīkotāji nāk klajā ar būtiskiem jaunumiem. Turpmāk pašmāju lielākais riteņbraukšanas seriāls nesīs Latvijas valsts mežu Kalnu Divriteņu maratona vārdu. Seriāla jaunais galvenais atbalstītājs ir AS Latvijas valsts meži. Uzņēmums jau iepriekš sniedzis nozīmīgu atbalstu dažādu tautas sporta pasākumu norisei Latvijā.

“Mums kā šī tradīcijām bagātā pasākuma organizatoriem šis ir milzīgs pagodinājums. Esam gandarīti un lepni saņemt AS Latvijas valsts meži uzticību un darba novērtējumu. Tas reizē arī spilgti apliecina, ka mūsu vērtības, kas ir daba, cilvēks, veselība, azarts un pieejamība, sakrīt ar mūsu atbalstītāju vērtībām. Arī turpmāk attīstīsim MTB kustību Latvijā, tikai tagad jau ar Latvijas valsts mežu Kalnu Divriteņu maratona vārdu," norāda Latvijas valsts mežu Kalnu Divriteņu maratona rīkotājs Igo Japiņš

AS Latvijas valsts meži komunikācijas daļas vadītājs Tomass Kotovičs ir gandarīts par sadarbību ar Latvijas populārāko riteņbraukšanas seriālu: “Pusi no Latvijas sedz mežs, kas sniedz neierobežotas iespējas ikvienam Latvijas iedzīvotājam sportiski pavadīt savu brīvo laiku tieši mežā – svaigā gaisā un veselīgā vidē. Mežs ir izcili piemērota vide savas sportiskās formas uzlabošanai un attīstīšanai ikdienā, bet sacensību laikā – arī fizisko spēju pārbaudei. Mežā visskaistākās ir veselīgas jaunaudzes, tāpēc īpašs prieks ir vērot, cik daudz bērnu un jauniešu piedalās Latvijas valsts mežu Kalnu Divriteņu maratonā.

Sportiskākie amatieru riteņbraucēji šajā sezonā aicināti izmēģināt spēkus Toyota Hybrid distancē, kuras garums būs no 50 –55 kilometriem. Šajā distancē tiks noteikti ne tikai ātrākie finišā, bet arī ieviests Merrild aktīvākā braucēja tituls.  

Ikvienam, kurš ar velosipēdu pārvietojas vairākas reizes nedēļā, lieliski piemērota būs Lielbāta Tautas brauciena distance (35 – 40 kilometri). Dabas baudītāji un riteņbraukšanas iesācēji laipni lūgti baudīt Mammadaba Veselības brauciena distances (15–25km). Īpaši padomāts par pašiem mazākajiem pedāļu minējiem, kam katrā posmā sarūpēts Maxima bērnu brauciens. Tajā gardas un veselīgas balvas saņems visi brauciena dalībnieki. Latvijas valsts mežu Kalnu Divriteņu maratona rīkotāji īpaši sveiks arī progresīvākos braucējus un 100. vietas ieguvējus.

Jaunā Latvijas valsts mežu Kalnu Divriteņu maratona sezona tiks atklāta 28. aprīlī ar Valmiera – Cēsis posmu. Tajā riteņbraucējus sagaida jauns izaicinājums labi zināmā apvidū. Iepriekšējos 17 gadus distance veda pretējā virzienā – no Cēsīm uz Valmieru. Pārmaiņas gaidāmas arī citu posmu maršrutos, kamēr pirmo reizi tik lielu velo notikumu uzņems Jaunpiebalga. Reģistrācija jaunās sezonas posmiem pieejama mājaslapā www.velo.lv, kur arī atrodams nolikums un distanču kartes. 

Top komentāri

Buks
B
“Pusi no Latvijas sedz mežs, kas sniedz neierobežotas iespējas ikvienam Latvijas iedzīvotājam sportiski pavadīt savu brīvo laiku" Jau /dižais/ Ļeņins zināja mācīt, ka ir mazi meli, lieli meli bet LVMežu priekšnieku meli ir nepārspējami. Pabraukājiet pa ceļiem, paskatieties no gaisa- ir jau gan vēl papilnam atlicis arī. Bet puse teritorijas- MEŽI.. nu tikai ned irs Tomas Kotovič, ned irs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi