Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 18. septembris
Liesma, Elita, Alita

Rožlapai lielisks starts un 12. vieta EČ individuālajā braucienā

Atzīstamu sniegumu Beļģijā notiekošajā UEC Eiropas čempionātā šosejas riteņbraukšanā individuālajā braucienā trešdien demonstrēja Dana Rožlapa, kura izcīnīja augsto 12. vietu. Par čempioni kļuva titulētā beļģiete Lote Kopekī, vēsta Latvijas Riteņbraukšanas federācija.

Dāmas, tāpat kā juniori, veica 31,3 kilometru garu distanci no Zolderas un Hasselu. Pieredzes bagātākā dalībniece bija mūsu Dana Rožlapa, kura lieliski atguvusies un uzņēmusi teicamu sportisko formu pēc smagās traumas, kas gūta kritienā treniņa laikā. Trenera Jāņa Mūsiņa neilgi pirms svarīgā starta izcīnīja sesto vietu prestižās solo brauciena sacensībās Šveicē.

Eiropas čempionātā Dana veica ļoti solīdu braucienu. No Talsiem nākusī riteņbraucēja distanci veica pēc 41 minūtes un 19 sekundēm. Danas vidējais ātrums ātrajā trasē – 45,34 kilometri stundā. Tas 27 dalībnieču konkurencē ļāva izcīnīt cienījamo 12. vietu.

Par čempioni kļuva titulētā beļģiete Lote Kopekī. Aktuālā Pasaules čempione grupas braucienā trasi veica par 2 minūtēm un 22 sekundēm ātrāk par Danu. Otro vietu ieguva nīderlandiete Elena Van Dijka (+00:00:43). Tikmēr TOP3 noslēdza austriete Kristina Švainbergere (+00:01:02).

Piektdien no Latvijas riteņbraucējiem grupas brauciena sacensībās startēs U23 grupas sportisti – Kristiāns Belohvoščiks un Gusts Lapiņš. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Stirnu buka sestais posms Sveikuļu mežā

Sestdien apmākušos, mitros, bet siltos laikapstākļos vairāk nekā tūkstotis dalībnieku piedalījās populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” sestajā posmā Sveikuļu mežā Tukuma novadā, cīnoties...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi