Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

SEB MTB maratons pārdēvēts par Latvijas Kalnu divriteņu maratonu

Iepriekš ar nosaukumu pazīstamais sacensību seriāls SEB MTB maratons pārdēvēts par Latvijas Kalnu divriteņu maratonu, informē sacensību rīkotāji.

Mājaslapā "velo.lv" jau sākusies dalībnieku reģistrācija nākamajai sezonai, turklāt līdz 31.decembrim tas būs izdarāms par īpašu cenu. Jaunā sezona sāksies nākamā gada 28.aprīlī ar līdz šim nebijušu etapu no Valmieras līdz Cēsīm.

Nākamā gada sezonā iekļauti septiņi etapi. Katrs no tiem izcelsies ar savu "odziņu". Pārsteigumu pilns būs jau pirmais posms, jo pirmo reizi distances dažādos braucienos vedīs no Valmieras līdz Cēsīm, ietverot skaistākās un aizraujošākās vietas no abām pilsētām un to apkārtnes. Jaunas un vēl interesantākas distances riteņbraucējus sagaidīs arī Talsu un Siguldas etapos.

Ar īpašu svētku programmu Latvijas Kalnu divriteņu maratona dalībniekus sola uzņemt Jaunpiebalgas pusē esošais "Vanagkalns", kur tik liela mēroga riteņbraukšanas svētki norisināsies pirmo reizi. Dalībnieki ar ģimenēm tiks aicināti uz "Vanagkalnu" doties jau dienu pirms etapa. Vakarā šeit gaidāms vasaras āra kino baudīšanas un virkne citu pārsteigumu. Tikmēr sacensībās riteņbraucējus sagaidīs izaicinošas trases par vēl līdz šim neiepazītām meža takām. Sezonas otrajā daļā riteņbraucējus uzņems Vietalva, Ikšķile un Smiltene.

Tātad nākamajā sezonā būs posmi Valmiera - Cēsis (28.aprīlis), Talsi (12.maijs), Sigulda (26.maijs), Jaunpiebalga (16.jūnijs), Vietalva (14.jūlijs), Ikšķile (4.augusts) un Smiltene (21.septembris).

Šogad SEB BTM maratona kopvērtējumā otro gadu pēc kārtas triumfēja Dmitrijs Sorokins un Katrīna Jaunslaviete-Kipure.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi