Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +25 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Skujiņš aicina iegādāties olimpiskos T- kreklus, atbalstot jaunos talantus

Latvijas elites šosejas riteņbraucējs Toms Skujiņš, kurš šovasar startēs savās trešajās olimpiskajās spēlēs, aicina ikvienu iegādāties īpaša dizaina olimpiskos T – kreklus un cepures. Visa iegūtā peļņa tiks novirzīta Latvijas jaunatnes riteņbraukšanas akadēmijai. Papildus tam, par katru pārdoto kreklu Skujiņš akadēmijai ziedos vienu eiro.

Parīzes olimpiskās spēles ir tepat aiz stūra. Šonedēļ oficiāli tika paziņoti jaunumi par Tomu Skujiņu, kurš pārstāvēs Latviju šī nozīmīgā foruma šosejas riteņbraukšanas vīru grupas brauciena sacensībās. 33 gadus vecajam carnikavietim šīs būs viņa trešās olimpiskās spēles. Tāpat Skujiņš šonedēļ sesto reizi startēs prestižajās "Tour de France" sacensībās.

Par godu šim notikumam, kā arī, lai atbalstītu izveidoto Latvijas jaunatnes riteņbraukšanas akadēmiju, Skujiņš sadarbībā ar kompāniju “Printful” nācis klajā ar lielisku un sociāli atbildīgu iniciatīvu. Tās ietvaros ir radīti jauna dizaina T – krekli un cepurītes. Uz krekliem ir attēloti – Rio, Tokijas un Parīzes galvenie simboli, kā Latvijas Brīvības pieminekļa simbols – Milda ar trim zvaigznēm.

Krekli ir Latvijas sarkanajā, baltā, kā arī rozā krāsās. Papildus sarūpētas arī cepures ar tekstu “Aiziet, Aiziet, Aiziet”. Krekli un cepures ir paredzēti ikvienam, kurš vēlas atbalstīt mūsu riteņbraucējus Parīzes Olimpiskajās spēlēs. Tāpat viena no akcijas galvenajā idejām ir atbalstīt Latvijas jaunos un talantīgos šosejas un MTB riteņbraucējus.

Skujiņa un kompānijas “Printful” iniciatīva paredz, ka peļņa no nopelnītajiem krekliem tiks novirzīta Latvijas jaunatnes riteņbraukšanas akadēmijā. Tas savukārt nozīmē iespēju mūsu jaunajiem sportistiem saņemt atbalstu startam starptautiskajās sacensībās, kas ir izšķiroši svarīgas, lai cerētu uz sekmīgu nākotni lielajā riteņbraukšanā. Skujiņa iniciatīva ir arī par katru pārdoto kreklu no sevis noziedot 1 EUR jaunatnes fondam.

Latvijas Riteņbraukšanas federācija aicina ikvienu, kas vēlas atbalstīt gan Tomu, gan Latvijas jaunos talantus iegādāties savu kreklu un cepuri, lai 3. augusta dienā justu līdzi Skujiņam Parīzes Olimpiskajās spēlēs, reizē dodot savu artavu jauno talantu atbalstam.

Krekli ērti iegādājami Skujiņa mājaslapā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi