Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Aļonas Ostapenko karjeras nozīmīgāko maču varēs vērot pie Brīvības pieminekļa

Sestdien, 10. jūnijā, plkst. 16, Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko izies kortā, lai savas karjeras līdz šim svarīgākajā mačā stātos pretī spēcīgajai rumānietei Simonai Halepai cīņā par Francijas atklātā čempionāta uzvarētājas titulu. Latvijas Tenisa savienība sadarbībā ar Latvijas Televīziju un Rīgas domi piedāvās maču vērot pie Brīvības pieminekļa, kur būs uzstādīts lielais ekrāns.

"Aļona Ostapenko ir jauna, daudzsološa Latvijas tenisiste, kura turpina nest Latvijas vārdu pasaulē. Ar dalību French Open Ostapenko ir mainījusi Latvijas tenisa vēsturi un kļuvusi par pirmo tenisisti, kas iekļuvusi Grand Slam turnīra finālā. Nākamajā nedēļā viņa WTA rangā būs vismaz 18. pozīcijā, tādējādi jau ir kļuvusi par vadošo Latvijas tenisisti. Rītdienas spēle noteikti būs ļoti satraucoša un nebūt ne viegla, taču uzskatu, ka Ostapenko ir pietiekoši spēcīga un lieliski sagatavojusies. Mēs ar nepacietību gaidām rītdienas finālu, lai atbalstītu viņu cīņā par savu pirmo WTA titulu," teic Latvijas Tenisa savienības ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks.

Ostapenko un Halepas dueļa tiešraidi varēs vērot ne tikai pie Brīvības pieminekļa, bet arī Rīgas lielākajos tirdzniecības centros – Mols, Alfa, Domina un Spice. Tiešraidi nodrošina Latvijas Televīzijas kanāls LTV7.

Jāatgādina, ka ceturtdien Ostapenko savā 20. dzimšanas dienā sīvā cīņā ar rezultātu 7:6 (7:4), 3:6, 6:3 uzveica šveicieti Tīmea Bačinski French Open pusfinālā.

Top komentāri

nu gan
n
Nu nevajag jau pārspīlēt ! Prieks un lepnums par meiteni, bet, – pie Brīvības pieminekļa!? Kamoon! Kādā sakarā?
?
?
Vai arī Rīmenis būs jāklausās? "Ka tik kas nenotiek, ka tik kas nenotiek..."
tālskatis
t
Sacīkšu skatīšanos pie Brīvības pieminekļa būtu pelnījis, piem., arī Pauls Jonass un Prūša blices bobslejisti, bet tenisa federācija attapīgāka, teniss snobiem tuvāks, un tai atsaucīgāki sponsori un lobiji. Ziemā bobsleja vērotāju tusiņš būtu vēl iespaidīgāks.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi