Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Džokovičs sensacionāli izstājas arī no Akapulko turnīra

Pasaules tenisa šī brīža pirmajām divām raketēm Endijam Marejam un Novākam Džokovičam ceturtdien bija lielas problēmas ar ceturtdaļfināla pārvarēšanu turnīros Dubaijā un Akapulko, turklāt otrajam no viņiem tas tā arī neizdevās.

Akapulko ATP World Tur 500 sērijas sacensībās ar pirmo numuru izliktais Džokovičs ceturtdien ar rezultātu 6-7 (9:11), 5-7 piekāpās austrāliešu talantam Nikam Kirim.

21 gadu vecais Kiris mačā veica 25 netveramās serves, turklāt pirmās serves izpildīja ar 81% precizitāti, līdz ar to Džokovičs visa mača laikā ieguva tikai vienu breikbumbu. Arī Kiris tika pie vienas breika iespējas, bet pretēji serbam to realizēja un noveda maču līdz uzvarai.

Šis Džokovičam bija pirmais turnīrs kopš janvāra, kad viņš šokējoši zaudēja Austrālijas atklātā čempionāta otrajā kārtā.

Džokovičs ar Kiri tikās pirmoreiz karjerā. Zīmīgi, ka austrālietis pirmajos savstarpējos dueļos uzvarēja arī Rodžeru Federeru un Rafaelu Nadalu.

Tikmēr pasaules ranga līderis Marejs šonedēļ izlikts ar pirmo numuru Dubaijas ATP World Tur 500 sērijas sacensībās un ceturtdien ceturtdaļfinālā ar 6-7 (4:7), 7-6 (20:18), 6-1 apspēlēja vācieti Filipu Kolšreiberu.

Mačs ilga gandrīz trīs stundas, bet iespaidīgais otrā seta taibreiks prasīja pusstundu. Tajā Marejs atspēlēja septiņas mačbumbas, bet pats trešo setu, kurā jau uzvarēja viegli, panāca ar astoto setbumbu.

Kopumā Dubaijas turnīrs nav bijis viesmīlīgs favorītiem, jo ATP ranga trešajā vietā esošā sacensību otrā rakete Stans Vavrinka no Šveices jau pirmajā kārtā piekāpās bosnietim Damiram Džumhuram, kamēr titulētais Rodžers Federers, kurš bija izlikts ar trešo numuru, otrajā kārtā piekāpās krievam Jevgēņijam Donskojam.

Fināls abos šajos turnīros notiks sestdien, bet nākamajā nedēļā visi pasaules labākie tenisisti sāks dalību prestižajās Indianvelsas Masters 1000 sērijas sacensībās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi