Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Kritizē Ostapenko uzvedību pēc zaudējuma Čārlstonas turnīra finālā

Krievijas tenisiste Jeļena Vesņina paudusi kritiku Latvijas sportistei Aļonai Ostapenko par viņas uzvedību pēc zaudējuma Čārlstonas WTA Premier turnīra finālā.

Latvijas tenisa otrā rakete Aļona Ostapenko, parādot ne pārāk veiksmīgu sniegumu, svētdien Čārlstonas turnīra titula mačā ar rezultātu 3-6, 1-6 stundas laikā kapitulēja savai vienaudzei Darjai Kasatkinai no Krievijas. Pēc spēles Ostapenko smaidīja, pateicās turnīra sponsoriem un atzina, ka aizvadījusi vienu no sliktākajiem mačiem nedēļā, bet nepateicās konkurentei un, iespējams, tieši tas apbēdināja Vesņinu.

"Kas par runu no Darjas Kasatkinas. Nevaru to pašu teikt par viņas pretinieci," tviterī pauda Vesņina.

Pēc Kasatkinas uzvaras viņu tviterī apsveica arī Belinda Benčiča, Monika Puiga, Kristīna Mladenoviča un vēl citas tenisistes.

Kā zināms, Ostapenko Sieviešu tenisa asociācijā (WTA) iekšienē nav starp mīlētākajām spēlētājām un viņa citreiz tikusi skaļi kritizēta. Skaļākais gadījums bija pērn janvārī, kad Oklendas WTA International sērijas turnīra mačā viņai no rokām izslīdēja rakete un trāpīja bumbiņu padevējam. Toreiz vairākas tenisistes uzsvēra, ka šī nebūt nav pirmā šāda veida Ostpenko rīcība, kas liecina par viņas brieduma trūkumu. Toreiz viena no viņas kritizētājām bija Mladenoviča un līdzīgi teica arī Jūlija Gluško, Alizē Kornē un pat Lielbritānijas vīru pirmā rakete Endijs Marejs.

Ostapenko svētdien spēlēja karjeras trešajā WTA finālmačā un cieta trešo neveiksmi, kamēr Kasatkina spēlēja pirmajā finālā un uzreiz guva panākumu.

Top komentāri

Ina
I
Kas par izcilu moralu atbalstu musu labakajai tenisistei no Latvijas zzurnalistu puses? ASV gan miil savejos un nemetaa meslus pa presi..., lai ari viens otrs ir pelnijis pamatigu kritiku... Vai taa Latvija atbalsta Ostapenko? Uzvaras gadijuma, Latvijaa katrs sit pret kruuti - musejaa ... Juus, zzurnalisti, vaaciet klacas un negativi iespaidojiet jaunas sportistes imidzu!! Pasaki meitenei personigi, ja ir ko teikt. Esi iists sporta zzurnalists... Tas buutu godigak , jo nevajag klaigat un zakaties pa pressi, lai palidzetu otram tikt gala ar slodzi.
pārcilvēks
p
Pat bildi debīlu tas žurnaļuga piemeklējis... Anonīmi jau var uzdirst viegli uz slavenu tenisisti. Anonīmie varoņi. Kas šo stulbo, bezjēdzīgo rakstu uzrakstīja? Kāpēc neredz vārdu un uzvārdu?!?
Mrsijs
M
Gan jau pienāks laiks, kad kritizētāji pieglaimosies. Iedomājieties tikai - nav twiterī pazemojusies...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi