Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +19 °C
Apmācies
Piektdiena, 13. septembris
Iza, Izabella

Ostapenko atgriežas WTA ranga desmitniekā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā pakāpusies par vienu vietu un šonedēļ ieņem desmito pozīciju.

WTA ranga desmitniekā Ostapenko nav bijusi kopš 20.maija.

Tikmēr šīs sezonas rangā Latvijas pirmā rakete zaudējusi divas pozīcijas un ieņem 11.vietu.

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja jaunākajā rangā arī pakāpusies par vienu vietu un ieņem 135.pozīciju, Diāna Marcinkēviča pakāpusies par sešām ailītēm un ieņem 319.vietu, bet Anastasija Sevastova atguvusi piecas pozīcijas un ieņem 365.vietu.

Pārējām Latvijas tenistēm rangā kritumi - Daniela Vismane (426.) un Kamillai Bartonei (547.) par vienu vietu, Valērijai Karginai (1156.) - par divām, bet Margarita Ignatjeva zaudējusi deviņas vietas (1257.).

Ranga līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, bet no trešās uzotro vietu pakāpusies baltkrieviete Arina Sabaļenka, kura apsteigusi Koriju Gofu no ASV. Ceturtā joprojām ir Jeļena Ribakina no Kazahstānas, piektā - Jasmīne Paolīni no Itālijas, kurai seko amerikāniete Džesika Pegula un Džena Sjiņveņa no Ķīnas. Uz astoto no devītās vietas pakāpusies čehiete Barbora Krejčīkova, kura tikusi garām griekietei Marijai Sakari, bet labāko desmitnieku noslēdz Ostapenko, kura apsteigusi Danielu Kolinsu no ASV.

Dubultspēļu rangā Ostapenko saglabā 18.pozīciju, kamēr Vismanei (178.) un Semeņistajai (179.) padevies četru vietu kāpums. Marcinkēvičai kritums par četrām vietām (2559), Bartone atguvusi vienu pozīciju (339.), bet Ignatjeva atkāpusies par četrām ailītēm (868.). Daniela Dārta Feldmane (1248.) un Marina Markina (1257.) zaudējušas pa desmit vietām, Kargina noslīdējusi lejup par sešām (1369.) vietām, bet Marija Semeņistaja pakāpusies par 92 vietām augšup uz 1483.pozīciju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmais pārsteigums

Prizmas hokejisti sezonas debijas spēlē sarūgtina čempionus.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi