Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Ostapenko: Nebiju apmierināta ar savu spēli

Latvijas tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko nav apmierināta ar savu sniegumu Vimbldonas čempionāta otrās kārtas mačā pret kanādieti Fransuāzu Abandu, norādīja spēlētāja.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Ostapenko trešdien grūtā mačā ar 4-6, 7-6 (7:4), 6-3 uzvarēja Abandu, iesoļojot turnīra trešajā kārtā.

Par trešās kārtas sasniegšanu Ostapenko nopelnījusi 130 WTA ranga punktus. Nākamajā kārtā viņa sacentīsies ar itālieti Kamilu Džordži, kura ir planētas 86.rakete. Abas tenisistes spēkosies piektdien.

"Neesmu apmierināta ar to, kā šajā mačā spēlēju, tomēr esmu priecīga par savu cīņassparu un uzvaru," pēc mača izteicās Ostapenko. "Kad rezultāts trešajā setā bija 3-3, sāku demonstrēt savu ierasto sniegumu."

Jūnijā vien 20 gadus vecā Ostapenko negaidīti kļuva par Francijas atklātā čempionāta uzvarētāju, sasniedzot vienu no lielākajiem panākumiem Latvijas sporta vēsturē.

"Cilvēki no manis sagaida vairāk, bet es koncentrējos tikai uz savu spēli. Esmu priecīga, ka man pirmo reizi karjerā izdevies sasniegt Vimbldonas čempionāta trešo kārtu. Ir ļoti svarīgi tikt pie uzvaras arī tad, kad nedemonstrē labāko sniegumu," pauda Ostapenko.

Tikmēr Abanda pēc mača izteicās, ka uzvarai bijusi ļoti tuvu.

"Pietrūka uzvaru dažās izspēlēs. Biju vadībā katrā no setiem, tāpēc tiešām neveiksmīgi, ka man neizdevās tikt pie panākuma visā mačā. Tomēr Ostapenko spēlēja labi, nesen uzvarēja arī Francijas atklātajā čempionātā. Viņa ir uz viļņa," pauda Abanda.

Ostapenko Vimbldonas čempionāta trešo kārtu sasniegusi pirmo reizi karjerā. Pasaules rangā viņa pašlaik atrodas 13.vietā.

LETA jau vēstīja, ka pirmajā kārtā pirmdien Ostapenko ar 6-0, 1-6, 6-3 pārspēja Baltkrievijas tenisisti Aļaksandru Sasnoviču.

Šogad nopelnītajos WTA ranga punktos Ostapenko starp visas planētas tenisistēm atrodas augstajā piektajā vietā, kas viņai šobrīd ļauj reāli cerēt uz dalību sezonas noslēguma turnīrā, kur iekļūst astoņas labākās sportistes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi