Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju; Semeņistaja pakāpjas uz rekordaugsto 109.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabā desmito vietu, bet Darja Semeņistaja pakāpusies par vienu pozīciju uz 109.vietu, kas ir viņas karjeras rekords.

Tikmēr Diāna Marcinkēviča veikusi divu vietu kāpumu uz 314.vietu, Daniela Vismane (349.) atguvusi 20 vietas, Anastasija Sevastova pakāpusies četras ailītes augstāk uz 380.pozīciju, bet Kamilla Bartone ir septiņas vietas augstāk nekā pagājušajā nedēļā un ieņem 744.vietu.

Savukārt Margarita Ignatjeva (1133.) noslīdējusi par vienu vietu zemāk, Valērija Kargina (1171.) ir par vienu vietu augstāk nekā pagājušajā nedēļā, bet Anna Ozerova saglabājusi 1282.pozīciju.

Ranga pirmajā desmitniekā vienīgā izmaiņa ir ķīnietes Dženas Cjiņveņas pakāpšanās no astotās uz septīto vietu, rindiņu zemāk nobīdot čehieti Markētu Vondroušovu.

Pirmā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko baltkrieviete Arina Sabaļenka un amerikāniete Korija Gofa, ceturtā ir Jeļena Ribakina no Kazahstānas, piekto vietu ieņem amerikāniete Džesika Pegula, sestā ir tunisiete Onsa Žabēra, kurai seko Džena un Vondroušova, devītā ir grieķiete Marija Sakari, bet labāko desmitnieku noslēdz Ostapenko.

Dubultspēļu rangā Ostapenko veikusi četru vietu kāpumu un ieņem 19.pozīciju, Semeņistaja pakāpusies par divām pozīcijām un atrodas 154.vietā, bet Vismane ir par sešām vietām zemāk  un ieņem 168.pozīciju. Marcinkēviča (219.) pakāpusies trīs ailītes augstāk, Bartone (498.) atguvusi četras pozīcijas, Ignatjeva atrodas trīs vietas zemāk (718.), Ozerova atpakāpusies par sešām vietām (1117.), Kargina (1418.) ir divas vietas augstāk, bet Marija Semeņistaja (1523.) ir par sešām pozīcijām zemāk.

Par dubultspēļu ranga līderi kļuvusi taivāniete Suveja Sje, kura apsteigusi ir Elisi Mertensu no Beļģijas, bet trešā ir austrāliete Storma Hantere.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi