Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 16. septembris
Asja, Asnate, Dāgs

Suharevs: Jau pēc iesildīšanās bija jutīgs plecs

Latvijas svarcēlājam Ritvaram Suharevam Parīzes olimpiskajās spēlēs labais plecs bija jutīgs jau pēc iesildīšanās, sarunā ar Latvijas Televīziju (LTV) atzina Suharevs.

Jau ziņots, ka Suharevs Parīzes olimpiskajās spēlēs svara kategorijā līdz 73 kilogramiem raušanā nepacēla sākuma svaru un pēc otrā mēģinājuma no sacensību turpināšanas atteicās, sacensības beidzot bez rezultāta.

"Jau pēc iesildīšanās bija jutīgs plecs, kaut arī dakteri izdarīja visu. Izmantojām teipus, lai varētu vairāk noturēt, bet nevarēju noturēt svaru, plecs lec ārā. Varu uzraut virs galvas, bet nevaru noturēt. Pat nav ko komentēt," teica svarcēlājs.

"Pēc operācijām vienmēr lec plecs ārā, bet pēdējos mēnešos diezgan jutīgi. Cerēju uz labāku rezultātu un domāju, ka šodien izturēs," turpināja Suharevs, kuram iepriekš tika veikta labā pleca operācija.

Pirmais mēģinājums Suharevam bija teju izdevies, taču viņš atklāja, jau tajā patraucējis plecs. "Likās, ka noturēšu, bet nogāja uz leju un uzreiz bija neieskaitīts mēģinājums. Otrajā darīju visu, bet nenoturējās," piebilda sportists.

Viņš atzina, ka raušanā plānoja tikt galā ar 150 kilogramiem, kas ļautu ieņemt atzīstamu pozīciju.

"Cerēju to izraut un jau būtu labi. Nekāds uztraukums nav, tikai trauma. Pirmo reizi dzīvē neko nepacēlu raušanā. Mēģināju iesildīšanās laikā 110 kilogramus, bet par to nesanāca. Jūtos, ka esmu visus pievīlis," izcēla Latvijas svarcēlājs.

Pirms trim gadiem Tokijā Suharevs finišēja sestais svara kategorijā līdz 81 kilogramam.

Olimpiskās spēles Francijas galvaspilsētā norisināsies līdz 11.augustam, turklāt ne tikai Francijas galvaspilsētā, bet arī 16 citās vietās, ieskaitot Francijas aizjūras teritoriju Franču Polinēziju. Spēļu programmā ir iekļauti 32 sporta veidi, un tiks sadalīti 329 medaļu komplekti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi