Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Vecāķu Beach Fest ietvaros tiksies Latvijas vadošie pludmales volejbola pāri

No 5. līdz 8.jūnijam Vecāķu pludmalē norisināsies šīs vasaras lielākais pludmales volejbola pasākums Vecāķu BEACH FEST 2019, kas uz 20 pludmales volejbola laukumiem vienkopus pulcēs jauniešus, amatierus un Latvijas labākos pludmales volejbolistus, informē rīkotāji.

Vecāķi vēsturiski ir viena no svarīgākajām pludmales volejbola teritorijām Latvijā, te pagājušā gadsimta 80.gados laukumus palīdzēja izveidot volejbola entuziastu grupa. Un tieši pirms 30 gadiem norisinājās viens no pirmajiem oficiālajiem pludmales volejbola turnīriem – ‘Vecāķi ‘89’.

Šogad atjaunojot tradīciju, Vecāķu BEACH FEST piedāvā četras pludmales volejbola turnīru piepildītas dienas. Pirmajās divās dienās uzmanība tiks veltīta jauniešiem, aicinot visus dalībai uz Rīgas atklāto jauniešu čempionātu, kura ietvaros notiks Latvijas Jaunatnes Čempionāta 1.posms. Festivāla atbalstītājs MAXIMA jauniešiem nodrošina bezmaksas dalību. Jaunatnes čempionāta fināla spēles U15 un U19 jauniešu grupām tiks translētas Best4sport televīzijas kanālā. Ārpus turnīra abu dienu garumā jaunieši uz mirkli varēs kļūt par jaunsargiem un izmēģināt dažādas drošsirdības un fiziskās disciplīnas, kā arī iesaistīties citās aktivitātēs, ko nodrošinās festivāla sadarbības partneri. Festivāls neiztiks arī bez citiem pārsteigumiem.

6.jūnijā plkst. 19:30 pirmo reizi Vecāķu smiltīs notiks LIDO pludmales volejbola zvaigžņu spēle, kurā tiksies Latvijas labākie pludmales volejbolistu pāri – Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs pret Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu, lai sniegtu paraugspēli visiem, kas piedalījās jauniešu čempionātā, un skaistu pludmales volejbolu ikvienam skatītājam. Šīs spēles laikā arī noskaidrosim, kurš no pāriem kļūs par "Vecāķu smilšu karali" vai vienkārši atraktīvāko pludmales volejbola pāri. Arī šo spēli varēs noskatīties ikviens Best4sport televīzijas tiešraidē.

Vecāķu BEACH FEST 2019 ir pludmales volejbola svētki visiem, tāpēc amatieriem, gan tiem, kas ir  iesācēji, gan tie, kam pludmales volejbols ir dzīvesveids, trīs dienu laikā būs lieliska iespēja dzīvot pludmales volejbola noskaņās. Katrs turnīrs pēc grupu izspēlēm tiks sadalīts divās daļās, lai visa līmeņa dalībniekiem būtu iespēja izmēģināt savus spēkus uz laukuma un kārtīgi izspēlēties pludmales volejbolu. Amatieru turnīri sāksies jau 6.jūnijā plkst.17:00 ar "Vecāķu Karalis & Karaliene" turnīru. 7.jūnijā pēcpusdienā pēc plkst.16.00 notiks Vecāķu Open turnīrs un 8.jūnijā no plkst 12.00 aicināsim spēlētajus uz MIX un Senioru turnīriem.

Pieteikšanās turnīriem sāksies 2019.gada 27.maijā O-Sands mājas lapā www.o-sands.lv . Vairāk informācijas par Vecāķu BEACH FEST 2019 meklējiet www.o-sands.lv vai [email protected] .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi