Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bendika un Rastorgujevs izcīna septīto vietu EČ jaukto pāru stafetē

Latvijas vadošie biatlonisti Baiba Bendika un Andrejs Rastorgujevs ceturtdien Minskā izcīnīja septīto vietu Baltkrievijā notiekošā Eiropas čempionāta jaukto pāru stafetē.

Par Eiropas čempioniem kļuva Krievijas biatlonisti Jevgēņija Pavlova un Dmitrijs Mališko, kuri, slēpojot vienu soda apli, finišēja pēc 36 minūtēm un 30 sekundēm. Viņi par 20,6 sekundēm apsteidza Zviedriju, kamēr trešie bija Francijas biatlonisti.

Savukārt Bendika ar Rastorgujevu no uzvarētājiem atpalika vienu minūti un 6,5 sekundes. Viņi neslēpoja nevienu soda apli, taču izmantoja 11 rezerves patronas. Kopumā piedalījās 23 komandas.

Jau no sacensību ievada Latvijas komanda turējās pirmā desmitnieka robežās, taču Rastorgujevs pēdējo posmu sāka 11.vietā, bet noslēgumā viņam izdevās pakāpties uzreiz par četrām pozīcijām.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Rastorgujevs trešdien individuālajā distancē izcīnīja 24.vietu, kamēr Bendika bija pozīciju zemāk.

Kā ierasts Eiropas čempionātos, arī šoreiz Vecā kontinenta meistarsacīkstēs nestartē vairāki pasaules vadošie biatlonisti.

Rastorgujevs ir divkārtējs Eiropas čempions - 2014.gadā viņš triumfēja individuālajā distancē, bet pērn tika pie zelta sprintā. Tāpat alūksnieša kontā ir pa vienai bronzas medaļai sprintā un iedzīšanā.

Sestdien kontinenta meistarsacīkstēs notiks sacensības sprintā, bet svētdien - iedzīšanā.

Pēc tam biatlonisti dosies uz Estešundu, Zviedrijā, kur no 7. līdz 17.martam norisināsies pasaules čempionāts, bet nedēļu vēlāk Oslo tiks noslēgta Pasaules kausa sezona.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi