Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Skeletonists Netlaus izcīna otro vietu sezonas pirmajās Eiropas kausa sacensībās

Pasaules junioru čempionātā šogad sudrabu ieguvušais Krists Netlaus sestdien Lillehammeres trasē Norvēģijā izcīnīja otro vietu sezonas pirmajās Eiropas kausa sacensībās.

Netlaus pēc pirmā brauciena bija trešais, bet otrajā uzrādīja otro rezultātu un summā par 0,36 sekundēm piekāpās britam Kreigam Tompsonam.

Kopā sacensībās piedalījās 25 sportisti. Eiropas kauss skeletonā ir trešais spēcīgākais līmenis un otrā vieta dod 65 punktus federācijas rangā. Tā, piemēram, Ivo Šteinbergs, sacenšoties otrā līmeņa Starpkontinentālajā kausā, pirmajās divās sacensībās par 21. un 13.vietu kopā tika pie 91 punkta. Šteinbergs par 13.vietu saņēma 60 punktus.

Tikmēr pirmajās Eiropas kausa sacensībās dāmām sestdien attiecīgi astoto un devīto vietu ieņēma Dārta Zunte un Endija Tērauda. Zunte braucienos bija septītā un desmitā, bet Tērauda uzrādīja devīto un septīto rezultātu. Noslēgumā tautietes šķīra vien 0,02 sekundes, tomēr no uzvaras viņas atpalika par vairāk nekā 2,2 sekundēm. Šeit piedalījās 19 dalībnieces.

Svētdien Lillehammerē risināsies Eiropas kausa pirmā posma otrās sacensības.

Kā ziņots, Pasaules kausa etapos šosezon jau tradicionāli piedalās trīs Latvijas skeletonisti, bet Šteinbergs individuāli sacenšas Starpkontinentālajā kausā, cenšoties iegūt trešo ceļazīmi uz Phjončhanas olimpiskajām spēlēm. Viņam nākamās divas sacensības būs svētdien un pirmdien Kalgari trasē Kanādā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi