Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

HTC saņem balvu kā 2011. gada mobilo ierīču ražotājs

Viedtālruņu ražotājs HTC Corporation saņem prestižāko no telekomunikāciju tehnoloģiju nozares apbalvojumiem – GSM asociācijas balvu „2011. gada mobilo ierīču ražotājs”.

Mobile World Congress izstādes ietvaros, Barselonā GSM Asociācija šo balvu pasniedza „Global Mobile Awards” balvu pasniegšanas ceremonijā. Jāpiezīmē, ka šajā prestižajā nominācijā kā finālisti tika nominēti arī Samsung un Apple.

Par GSM Asociācijas balvas piešķiršanu lemj tiesnešu žūrija, kuras sastāvā ietilpst nozares analītiķi, konsultanti, mobilie operatori, kā arī citi nozares speciālisti un līderi. GSM asociācija pārstāv pasaules lielākās mobilo sakaru sistēmas uzņēmumus, kuru pakalpojumus izmanto vairāk miljoniem patērētāju 219 valstīs. GSM asociācija aptver aptuveni 800 pasaules mobilo sakaru operatorus un vairāk nekā 200 uzņēmumus, kas darbojas mobilo pakalpojumu ekosistēmā – programmatūras izstrādātājus, interneta uzņēmumus, mediju organizācijas un citus nozares uzņēmumus.

"2010. gads HTC ir bijis notikumiem un produktiem bagāts, šī balva kalpo kā mēraukla mūsu darbinieku degsmei un centībai", komentē HTC Coporation izpilddirektors Pīters Ču savā runā, sakot paldies klientiem, partneriem un darbiniekiem.

Starp citu, arī pagājušajā gadā HTC saņēma balvu par HTC Hero tālruni kategorijā “2010. gada labākais tālrunis”.

“HTC ir iekarojis un radījis savu tirgus nišu praktiski no nulles, izmantojot jaunu zīmola un mārketinga pieeju, kā arī spēcīgu, plaša spektra ierīču piedāvājumu. Vēl būtiskāk – HTC sevi ir pierādījis kā ārkārtīgi populāru un ilgtspējīgu tālruņu ražotāju. Papildinot augstākminēto ar lielisku komunikāciju un labu klientu servisu, šis ir pelnīts apbalvojums,” komentē GSM Asociācijas tiesnešu žūrija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko