Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Izzi izstrādājis Smart TV aplikāciju

Parasts televizors no "gudra" jeb "smart TV" sāk atšķirties brīdī, kad televizorā lietojam aplikācijas. Savu aplikāciju LG SmartTV televizoriem izstrādājis IZZI.

Lūk, ko par savu jauno aplikāciju stāsta IZZI:

IZZI Smart TV aplikācija sniedz iespēju piekļūt filmu un televīzijas raidījumu katalogam

IZZI ir pirmais telekomunikāciju uzņēmums Latvijā, kas sadarbībā ar LG piedāvā unikālu iespēju Smarttelevizoros izmantot īpaši izstrādātu aplikāciju, kas dod iespēju piekļūt filmu un televīzijas raidījumu katalogam.

„Mēs šobrīd esam vienīgais telekomunikāciju uzņēmums, kas izstrādājis īpašu aplikāciju IZZI Smart TV, kura sniedz iespēju aplūkot ekskluzīvu saturu, izmantojot mūsdienīga televizora sniegtās funkcijas,” skaidro IZZI attīstības direktore Sandra Kraujiņa. „Realitātē tas nozīmē, ka ikviens, kuram ir LG Smart televizors, var izmantot IZZI izstrādāto aplikāciju un skatīties katalogā ievietotās filmas, raidījumus un citus videomateriālus sev izdevīgā laikā. Jāuzsver, ka mēs nemitīgi strādājam un pilnveidojam katalogā pieejamo videomateriālu klāstu. Turklāt šis ir tikai pirmais no inovatīvajiem pakalpojumiem, ko šogad plānojam sniegt mūsu klientiem.”

Pakalpojums ir pieejams visiem, kuriem ir LG Smart TVar tam pieslēgtu internetu.Lai sekmīgi izmantotu pakalpojumu, minimālajamgarantētajam internetaātrumam ir jābūt vismaz 2.5 Mbit/s. Informāciju, kā pievienot LG Smart televizoru internetam, var atrast LG mājas lapā LG Smart TV sadaļā (http://www.lg.com/lv/microsite/Smart-tv/).

Lai skatītos izvēlēto filmu vai raidījumu no IZZI Smart TV kataloga,nepieciešams reģistrētiesinterneta mājas lapā tv.izzi.lv sadaļā Smart TV (tv.izzi.lv/registracija) un apmaksāt piekļuvi ar norēķinu karti, kā rezultātā pakalpojums būs pieejams 30 dienas. Pirmoreiz aktivizējot un apmaksājot pakalpojumu,saņemsiet papildus bezmaksas 7 kataloga izmantošanas dienas. Pēc apmaksas veikšanas klients ar reģistrēto lietotājvārdu un paroli varēs piekļūt abonētajam katalogam savā LG Smart TV televizorā, izmantojot aplikāciju IZZI Smart TV.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko