Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Samsung Galaxy Tab 10.1 tirdzniecības aizliegums EU apturēts, izņemot Vāciju

Pagājušajā nedēļā Diseldorfas tiesas pieņemtais lēmums par Samsung Galaxy Tab 10.1 tirdzniecības aizliegumu EU (izņemot Nīderlandi) ir apturēts līdz lietas tālākai izskatīšanai 25. augustā visā EU, izņemot Vāciju. Lietas izskatīšana attiecībā uz Nīderlandi tika atlikta līdz 15. septembrim pēc Apple lūguma, pamatojoties uz atsevišķu, plašāka mēroga tiesvedību Nīderlandē.

Aizlieguma apturēšanas iemesls gan nav internetā apspriestās iespējamās Apple manipulācijas ar ilustratīvo materiālu dēļ (nekādi aizrādījumi par Apple prasības noformējumu un pamatojumu šodienas lēmumā nav) – tas ir tiesas kompetences jautājums par to, vai Diseldorfas tiesa var pieņemt lēmumu attiecībā uz Korejas kompānijas darbību ārpus Vācijas robežām.

Jāsaka, ka būtu bērnišķīgi un muļķīgi iedomāties, ka Apple vai jebkura cita liela kompānija varētu mēģināt muļķot tiesu ar "fotošopētiem" ilustratīvajiem materiāliem šāda mēroga, neizbēgami plaši publiskotā, procesā – galu galā, tiesas rīcībā ir (vai pēc pirmā pieprasījuma tiek nodotas) procesā "iesaistītās" ierīces.

Detalizētāku lietas izklāstu lasiet TE.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko