Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Siemens izvēlas Kaspersky Lab aizsardzību

Kaspersky Lab informē, ka uzņēmums Siemens ir iegādājies vairāk nekā divtūkstoš licenču, lai izmantotu risinājumu Kaspersky Enterprise Space Security uzņēmuma datortīkla datņu un pasta serveru, darbstaciju, klēpjdatoru un viedtālruņu centralizētai aizsardzībai. Projekts tiek īstenots ar Kaspersky Lab Krievijas sadarbības partnera — uzņēmuma Antivīrusu risinājumi — tehnisko atbalstu.

Uzņēmuma Siemens filiāles atrodas 40 Krievijas un Vidusāzijas pilsētās, un tā informācijas sistēma ir sarežģīta un sazarota struktūra, kas nodrošina visas organizācijas centralizētu vadību un tās apakšvienību efektīvu sadarbību. Informācijas aizsardzību apgrūtina lielais darbstaciju un ģeogrāfiski izkliedēto serveru skaits, kas nodrošina datu apstrādi un uzglabāšanu. Kompleksais risinājums Kaspersky Enterprise Space Security garantē jebkāda lieluma un sarežgītības uzņēmumu datortīklu drošu aizsardzību no visu veidu mūsdienu apdraudējumiem.

«Viens no mūsu prioritārajiem uzdevumiem ir nodrošināt pienācīgu informācijas sistēmas darbību un aizsardzību,» komentē Siemens informācijas drošības pilnvarotais Krievijā un Vidusāzijā Aleksejs Šabanovs. «Kaspersky Lab risinājums nodrošina mūsu serveru un personāla darbstaciju stabilu aizsardzību, un tā sastāvā iekļautās jaunākās tehnoloģijas optimizē sistēmas resursus un sistēmas administratoru darbu.»

«Lielu organizāciju informācijas sistēmām ir sarežģīta daudzlīmeņu struktūra, kurā visiem komponentiem ir vajadzīga aizsardzība,» saka Kaspersky Lab rīkotājdirektors Krievijā Sergejs Zemkovs. «Ērtais un viegli pārvaldāmais risinājums Kaspersky Enterprise Space Security ir lieliski piemērots vienotas informācijas aizsardzības vides izveidei un visu uzņēmuma sazarotā datortīkla mezglu drošai aizsardzībai pret jebkādiem apdraudējumiem.»

Kaspersky Enterprise Space Security ir pasaules klases aizsardzība pret kaitīgajām programmatūrām. Tā ir ekonomiska un efektīva uzņēmuma datortīkla datņu un pasta serveru, darbstaciju, klēpjdatoru un viedtālruņu aizsardzības programma. Jaunākās tehnoloģijas ļauj droši uzglabāt datus, vienlaikus padarot tos pilnīgi pieejamus lietotājiem visā uzņēmuma datortīklā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko