Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Tele2 Rīgas velomaratons plāno pulcēt 5000 dalībnieku

Šogad _Tele2 Rīgas velomaratona _rīkotāji cer pulcēt rekordlielu dalībnieku skaitu - 5000 velobraucēju, portālu Diena.lv informēja rīkotāji.

Piektdien, 26.aprīlī, Tele2 Rīgas velomaratona rīkotāji - Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Vadims Baraņņiks, Tele2 valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs un Igo Japiņa sporta aģentūras direktors Igo Japiņš informēja, ka arī šogad 2. jūnijā notiekošā Tele2 Rīgas velomaratona starta un finiša zonas būs 11.novembra krastmalā. Pieteikšanās Tele2 Rīgas velomaratonam sāksies 29.aprīlī mājas lapā www.velo.lv un Tele2 apkalpošanas centros.

Šogad Tele2 Rīgas velomaratons notiks jau 30.reizi. Dalībniekiem ir iespēja startēt 90 km garajā SEB sporta distancē, 32 km Tautas distancē un 16 km Gutta ģimenes distancē. Pagājušajā gadā velomaratonā piedalījās vairāk kā 4 000 dalībnieku.

"Trešo gadu pēc kārtas sacensību starts tiks dots Krastmalā. Riteņbraucēji šķērsos Dienvidu un Vanšu tiltus. No 13.maija pirmdienu vakaros Biķernieku sporta bāzē notiks treniņi, kuros es un Latvijas profesionālākie riteņbraucēji ikvienam palīdzēs apgūt pareizas braukšanas un treniņu iemaņas, lai sagatavotos sacensībām," sacīja Igo Japiņa Sporta aģentūra direktors Igo Japiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi