Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Skujiņš triumfē XSPORTS Kausa 2.posma sacensībās riteņbraukšanā

Starptautisko riteņbraukšanas sacensību XSPORTS Kauss 2.posma sacensībās uzvaru izcīnīja Toms Skujiņš no Francijas komandas La Pomme Marseille, bet komandu vērtējumā šoreiz visvairāk punktu savāca kopvērtējuma līderi Alpha Baltic/Unitymarathons.com, portālu Diena.lv informēja XSPORTS pārstāvis Ivo Viļumovs.

Uz starta 71.5km grupas braucienā stājās Latvijas stiprākie riteņbraucēji. Ar dalību sacensībās pagodināja arī mūsu leģionāri – Francijā startējošais Toms Skujiņs (La Pomme Marseille) un Garmin Cervello fārmklubu pārstāvošais Andžs Flaksis. Jāpiemin, ka Andžs svētdien ierindojās 20.vietā U23 Paris Rubē velobraucienā. 

Grupas brauciens sākās ļoti agresīvi - Rietumu-Delfin komanda centās izveidot nepārtrauktus atrāvienus. Brauciena otrajā aplī arī izdevās izveidot atrāvienu sportistu grupai, kas izspēlēja pirmo starpfinišu, kurā uzvarēja Andris Smirnovs (Rietumu-Delfin). Vēl pēc apļa vadošā grupa turpināja kāpināt ātrumu līdz izveidojās septiņi braucēji, kas izveidoja atrāvienu jau lielāku par vienu minūti no vadošās grupas: Toms Skujiņš, Artis Pujats, Dmitrijs Sorokins(Rietumu-Delfin), Ervīns Smoļins, Krists Neilands(NN Sporta Klubs), Raivis Ritums(Xsports Cycling Team) un Mārtiņš Savickis(Alpha Baltic/Unitymarathons.com). Iebraucot pēdējā aplī, līderi vēl bija kopā, bet līdz finišam savu pārākumu pierādīja Toms Skujiņš un finišēja pirmais ar trīs sekunžu pārsvaru pār otrās vietas ieguvēju Arti Pujatu un Mārtiņu Savicki, kurš finišēja trešais.

Starpfinišu uzvarētāji:
CANNONDALE balva – Andris Smirnovs(Rietumu-Delfin)
MULTIPOWER balva – Raivis Ritums(Xsports Cycling Team)
DION balva – Toms Skujiņš(La Pomme Marseille)

BOSCH balva – Artis Pujats(Rietumu Delfin)

Kopvērtējumā pēc diviem posmiem 80 punkti ir Alpha Baltic pārstāvim Mārim Bogdanovičam, Toma Skujiņa rēķinā 55, bet vēl trīs punkti mazāk Raivim Ritumam no Xsports Cycling Team. Komanu vērtējumā pārliecinoši līderi ar 210 punktiem ir Alpha Baltic/Unitymarathons.com, bet 151 punkts Rietumu-Delfin komandas kontā. Trešo vietu kopvērtējumā ieņem Xsports Cycling Team - 126 punkti.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi