Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Krāpnieciskās slimības lapas

Ziņojumā valdībai Labklājības ministrija rosinājusi noteikt, ka slimības naudu par pirmajām trim slimošanas dienām darbiniekam nemaksā, tā ietaupot darba devēja līdzekļus.

Top komentāri

...
.
Es domātu, ka lielākā daļa slimošanas vispār notiek tik trīs dienas, tas nozīmē, ka slimības lapu vispār atceļam? Un cilvēciņš ies uz darbu sprauslādams un nopuņķojies, aplipinās visu iestādi, kur tad aizies uz lapu uz pāris nedēļām 80% darbinieku, tas darba devējam būs izdevīgi, vai ne?
Rita
R
Vismaz man apkārtējie cilvēki bieži staigā slimi un neņem slimības lapas cik vien ilgi iespējams! Veselības aprūpe ir tik zemā līmenī, ka mēs paliekam arvien slimāki!
A
A
Ja cilvēks ir saķēris vītusus, antibiotikas, probiotikas, vitamīni un citi sīkumi izmaksā ap 70 euro. Tas vien jau ir pamatīgs robs budžetā, bet tādiem, kā Vējoņa kungs, jau to nemūžam nesaprast...dzīres mēra laikā...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Skrejriteņu skarbā diskusija

Vērtēs pilsoņu kolektīvo iesniegumu Drošas ietves un ielas bez nomas elekroskrejriteņiem, lai meklētu risinājumus, nevis kā tos aizliegt, bet veicinātu diskusiju par elektroksrejriteņu lietotāju d...

Infografikas

Vairāk Infografikas


Karikatūrista skats

Vairāk Karikatūrista skats