Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Ne visiem viens likums un taisnība

Likuma priekšā ne visi vienādi. Tiesnešus un prokurorus nevar sodīt administratīvi. Ja, piemēram, tiesnesi pieķer par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, sodu piemēro tiesnešu disciplinārkolēģija. Vairumā gadījumu ar piezīmi, ziņo Latvijas Radio.

Top komentāri

3A + citi vaškevičveidīgie
3
Mūs, kā Jūs saprotat, arī nevar sodīt. To ļoti labi sapratuši, gan Kalna Meijers, gan Straume. Mēs, un citi vaškevičveidīgie, esam pāri 100 Siles Vepriem un regulējam tos, kā gribam. Bet, Jūs visi, esat, priekš mums, nožēlojami vaukšķi un plebeji ! Vai ne, Vējoņa kungs ?
Trollis JT
T
Ja satiksmes noteikumi ir tādi, ka tos masveidā pārkāpj pat tiesneši... KAUT KAS NAV KĀRTĪBĀ AR SATIKSMES NOTEIKUMIEM. Bet pagaidām - viss forši... turpinām cilvēku medības uz šosejām... .
Ak
A
Tas nav nekas neparasts un tāda kārtība ir daudzās valstīs. Tiesnesim disciplinārsods ir daudz nopietnāks kā vienkārši naudas sods.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Skrejriteņu skarbā diskusija

Vērtēs pilsoņu kolektīvo iesniegumu Drošas ietves un ielas bez nomas elekroskrejriteņiem, lai meklētu risinājumus, nevis kā tos aizliegt, bet veicinātu diskusiju par elektroksrejriteņu lietotāju d...

Infografikas

Vairāk Infografikas


Karikatūrista skats

Vairāk Karikatūrista skats