Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Motoru sports

Jonasam devītā vieta Spānijas Grand Prix

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien ieņēma devīto vietu pasaules motokrosa čempionāta devītā posma - Spānijas Grand Prix - prestižākās MXGP klases sacensībās.

Verstapens izmanto līdera neveiksmi, pārņem vadību © DIENA

Strauja reakcija uz līdera likstām ļāva Maksam Verstapenam (Red Bull) Barselonā izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas un pārņemt vadību Pirmās formulas čempionāta kopvērtējumā. Sezonas sākuma līderis Šarls Leklērs (Ferrari) tehniskas ķibeles dēļ zaudēja pārliecinošu līderpozīciju un nefinišēja, bet pērnais čempions Verstapens trasē bez ierunām apspēlēja citus uzvaras tīkotājus.

Ātruma cilts: Kā Neikšāns ugandiešiem mācīja autosportu

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jauno raidījuma Ātruma cilts sēriju. Tās viesis Māris Neikšāns, Neiksans Rallysport komandas vadītājs, tikko atgriezies no Ugandas Āfrikā, kur meties autosporta kultūršoka piedzīvojumā.

Ātruma cilts video: vai viegli izgudrot autosportu?

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma Ātruma cilts sēriju. Tās viesis ir Andis Neilands, cilvēks, kurš māk izgudrot autosportu. Pirms 20 gadiem viņš izveidojis nacionālo klasi un nu to atkārtojis ar BMW 325 CUP, kas pulcē plašu braucēju loku.