Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Mūzika

The Sound Poets svin sava debijas albuma desmitgadi

Grupa The Sound Poets 13. un 14. oktobrī ielūdz uz albuma Tavs stāsts desmitgades koncertiem mūzikas namā Daile un kultūras namā Wiktorija. Savukārt no 15. novembra vēl mēnesi šajā gadā grupa aicina ienirt astoņos akustiskās programmas Pie vienas uguns koncertos.

Arēna izplešas. Oktobra beigās izskanēs jaunās mūzikas festivāls Arēna

Šogad īpašu akcentu liekot uz starpžanru telpas radošu izpēti, jaunās mūzikas festivāls Arēna no 22. līdz 29. oktobrim, aicina piedzīvot laikmetīgās skaņumākslas savīšanos ar multimediju pasauli, horeogrāfijas elementiem un vizuālo mākslu, atsaucēm uz pagātnes mantojumu un jaunākajiem tehnoloģiskajiem risinājumiem, iedvesmu smeļoties gan pārlaicīgās idejās un dziļi personiskās izjūtās, gan pat visikdienišķāko sadzīves priekšmetu radītajās skaņās.

Dzintaru koncertzālē rudens noskaņās atsākas Brīvdienu mūzikas cikls

Dzintaru koncertzālē 10. septembrī rudens noskaņās atsākās demokrātiskais Brīvdienu mūzikas cikls. Četros koncertos klausītājiem tiks dota iespēja baudīt izcilu mūziku nepiespiestā atmosfērā un caur sarunām tuvāk iepazīties ar māksliniekiem, informēja koncertzāles pārstāve Indra Vilipsone.