Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Rīgā

Rīgas kapsētās 21.novembrī notiks Mirušo piemiņas diena

Svētdien, 21.novembrī Rīgas kapsētās notiks Mirušo piemiņas diena jeb svecīšu vakars, un pašvaldība aicina iedzīvotājus pasākuma laikā ievērot distancēšanos, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Pārtrauks Covid-19 slimnieku hospitalizēšanu Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā; papildu gultas Rīgā neizvērsīs

Ņemot vērā epidemioloģiskās situācijas uzlabošanos un situācijas stabilizēšanos Rīgas reģiona slimnīcās, Valsts operatīvās medicīniskās komisijas sēdē pieņemts lēmums pārtraukt Covid-19 slimnieku hospitalizēšanu Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā (TOS), kā arī šobrīd neizvērst visu plānoto gultu skaitu Covid-19 slimnieku ārstēšanai Rīgas 1.slimnīcā un Rīgas 2.slimnīcā.

Rīgu uzņēmējdarbībai izvēlas Rīgas ostas dēļ

Latvijas eksportspējai 2021. gadā ir bijusi nozīmīga loma Covid-19 pandēmijas negatīvās ietekmes mazināšanā. Jaunākie dati rāda, ka eksporta pieaugums Latvijā ir viens no straujākajiem Eiropas Savienībā. Būtisku daļu no kopējā eksporta apjoma līdzās mežsaimniecības produktiem veido metāli un to izstrādājumi, kuru ražošanu apvienojumā ar pievienotās vērtības pakalpojumiem nodrošina arī Rīgas ostā strādājoši uzņēmumi.