Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 8. septembris
Ilga

Ziņas

Latkovskis: ne vienmēr kompromiss ir labākais risinājums © DIENA

Par iekšējo drošību kā nākamo triju gadu prioritāti, to, vai iecerētā nodokļu reforma nebūs vēl viens šīs stabilitātes apdraudējums, un to, vai būs būt jaunām sarunām ar Apvienoto sarakstu par valdības koalīcijas paplašināšanu, Saeimas Nacionālās drošības komisijas (NDK) priekšsēdētāju, Vienotības valdes locekli Ainaru Latkovski intervē Agnese Margēviča.

Ierosināta lieta par ierobežojumiem attiecībā uz tabakas aizstājējproduktiem

Satversmes tiesā ierosināta lieta par 2024. gada 11. janvāra likuma “Grozījumi Tabakas izstrādājumu, augu smēķēšanas produktu, elektronisko smēķēšanas ierīču un to šķidrumu aprites likumā” 4. panta, ciktāl ar to Tabakas izstrādājumu, tabakas aizstājējproduktu, augu smēķēšanas produktu, elektronisko smēķēšanas ierīču un to šķidrumu aprites likuma 3. panta pirmā daļa papildināta ar 8. punktu un 3. pants papildināts ar 5.1 daļas 3. punktu, un 19. panta atbilstību Latvijas Republikas Satversmes 91. panta pirmajam teikumam un 105. panta pirmajiem trim teikumiem.

Militārās mācībās Latvijā pulcēs 11 000 karavīru un zemessargu

No 3.septembra līdz 8.oktobrim visā Latvijā notiks Nacionālo bruņoto spēku (NBS) organizētās visaptverošas valsts aizsardzības mācības "Namejs 2024", kurās piedalīsies aptuveni 11 000 Latvijas un sabiedroto karavīru un zemessargu, aģentūru LETA informēja NBS.

Šovakar slēgs satiksmi uz Rīgas HES tilta

Rekonstrukcijas darbu veikšanai Rīgas hidroelektrostacijā (HES) šodien no plkst.20 līdz otrdienas, 27.augusta, plkst.6 tiks slēgta satiksme uz Rīgas HES tilta posmā no Salaspils rotācijas apļa līdz Daugmales rotācijas aplim, aģentūru LETA informēja AS "Latvnergo" pārstāvji.