Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +27 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 29. augusts
Aiga, Armīns, Vismants

Ziņas

Uz Latvijas-Krievijas robežas izbūvēti 67% žoga

Uz Latvijas-Krievijas robežas patlaban ir izbūvēti aptuveni 189 kilometri jeb 67% žoga no kopumā 283 kilometriem, informēja VAS Valsts nekustamie īpašumi (VNĪ) valdes priekšsēdētājs Renārs Griškevičs.

Valdība atbalsta stingrākus azartspēļu ierobežojumus

Valdība otrdien atbalstīja Finanšu ministrijas (FM) sagatavotos grozījumus Azartspēļu un izložu likumā, kas paredz stingrākus azartspēļu ierobežojumus, tostarp paredzot, ka azartspēļu spēlēšana Latvijā būs atļauta personām no 21 gada vecuma, nevis no pilngadības, kā tas ir pašlaik, kā arī paredzot virkni citu izmaiņu.

Spānijā un Portugālē iestrēgušie 147 ceļotāji nogādāti Latvijā

Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) sadarbībā ar Ārlietu Ministrijas Konsulāro departamentu uzsāktā 81 ceļotāja repatriācija no Spānijas, kā arī 66 ceļotāju repatriācija no Portugāles uz Latviju noslēgusies veiksmīgi, aģentūru LETA informēja PTAC pārstāvji.

airBaltic apstiprina vēl desmit Airbus lidmašīnu iegādi

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" un lidmašīnu ražotājs "Airbus" vienojušies par lidsabiedrības plāniem izmantot tiesības iegādāties vēl desmit "Airbus A220-300" lidaparātus, aģentūru LETA informēja "airBaltic" pārstāvji.