Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Idejas brīvdienām pavasara sākumā

Ziemas saulgriežu un Jaunā gada sagaidīšanas svinības ir aizvadītas un puse ziemas jau ir pagājusi, un šis ir vispiemērotākais laiks, lai dotos ceļojumā. Līdz vasaras atvaļinājumam vajadzīgs uzkrāt spēkus, un spēku izsīkums, kas piezadzies garās ziemas laikā liecina, ka ir laiks parūpēties par sevi. Gudriem.lv iesaka 10 idejas burvīgai pavasara atpūtai, kas atbildīs visām gaumēm – gan tiem, kas vēlas atpūsties eksotiskās zemēs, gan tiem, kas labprātāk ietaupītu kādu eiro ģimenes budžeta.

Atpūtai paredzēto atvaļinājumu pavasara sākumā visprātīgāk ir rezervēt laicīgi. Ja idejas doties atpūta uz siltajām zemēm ir radusies spontāni, tad izdevīgus piedāvājumus un karstās tūres iespējams iegādāties par pāris dienas pirms plānotā brauciena laika. Ieskaties šeit un izvēlies sev piemērotāko ceļojumu.

1) Klasiska atpūta pavasarī – Tenerife, Kanāriju salas, Taizeme, Bali, Malaizija, Indija, Maldivu salas un Seišelas. Jūra, okeāns, palma un daudz saules – tas viss ir pieejams iepriekšminētajos ceļojumu gala mērķos, un būs izcili piemērota atpūtas vieta tiem, kas noguruši no aukstuma un ziemas. Martā vispieprasītākie Latvijas iedzīvotāju ceļojumu galamērķi ir Tenerife un Kanāriju salas. Atpūta šeit būs kā radīta tiem, kuriem nepatīk pārmērīgs karstums, jo šeit marta mēneša temperatūra ir aptuveni +20-25 grādi. Atpūta pludmalē nav vienīgais, ko iespējams izbaudīt Kanāriju salās , proti, iespējams apskatīt arī dažādus vulkānus. Turklāt, Tenerifē varēsiet izpriecāties izklaides parkos, kas būs piemēroti kā lieliem tā arī maziem.

2) Atpūtai pavasara sākumā piemērota būs Ēģipte, kurā nevalda pārlieku liels karstums, turklāt vakarpusē var pat nākties uzģērbt siltāku jaku. Ēģiptē varēsiet aplūkot brīnumainās Gizas piramīdas un iepazīties ar Luksoras brīnumiem. Līdzīgus laikapstākļus var izbaudīt Marokā un Izraēlā. Nāves jūras krastos temperatūra nepārsniegs +18 grādus, neapšaubāmi, pludmales kūrorti Izraēlā nodrošinās iespēju uzlabot veselību.

3) Eiropas dienvidu daļā Spānijā, Portugālē, Itālijā un Grieķijā iespējams baudīt siltu un sausu atpūtu pat ziemas izskaņā. Gaisa temperatūra šajā laikā svārstās no +11 līdz +16 grādiem, tādēļ peldes un sauļošanās diezvai sanāks, taču šādi apstākļi ir vispiemērotākie, lai apmeklētu dažādas skaistas vietas, kuru apmeklēšana 30 grādu karstumā būtu sarežģīta.

4) Seno civilizāciju atstāto drupu apskate Dienvidamerikā būs neaizmirstams pavasara atvaļinājuma piedzīvojums. Meksikā un Peru noteikti nebūs ne auksti, ne garlaicīgi. Apmeklējuma vērtas ir Lieldienu salas Čīlē. Vēl eksotiskāks galamērķis ir Āfrika, atpūta Kenijā būs emocijām bagāta ikvienam , dodoties safari braucienā un redzēt lauvas, antilopes, bifeļus, leopardus, žirafes, hiēnas un zebras to dabiskajā vidē.

5) Lai atjaunotu spēkus, ziemai beidzoties, ieteicams doties relaksēties uz SPA vai atpūstos kādā no Baltijas sanatorijām. Inovatīvie SPA kompleksi Tartu, Tallinā vai arī ziemas kūrorts Palangā vai Klaipēdā būs baudījums miesai un garam. Šāda atpūta divām personām izmaksās ap 50-80 eiro par nakti, iekļaujot brokastis un SPA procedūras. Daudzas sanatorijas piedāvā arī ārstniecisko procedūru 3-4 dienu komplektus.

6) Svalaicīgi veidojot iekrājumus atvaļinājumam, finanses, kas jāparedz atvaļinājumam nesagādās grūtības. Taču, ja ir vēlēšanās kaut kur aizceļot, bet nepietiek līdzekļi, ir iespēja pieteikties pakalpojumam kā kredīti internetā un aizņemties ceļojumam trūkstošo summu. Naudu iespējams saņemt savā kontā stundas laikā, turklāt arī brīvdienās. Jāņem vērā, ka daudzas ātro kredītu kompānijas sniedz atlaides un piedāvā akcijas un lojalitātes programmas saviem pastāvīgajiem klientiem. Ja noformē sms kredītu pirmo reizi, tad lielākā daļa pakalpojuma sniedzēju gatavi izsniegt ekspress-kredītu bez maksas. Pirms kredīta noformēšanas noteikti salīdzini visus nosacījumus starp dažādām kompānijām un izvēlies sev atbilstošāko.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kam jāpievērš uzmanība, izvēloties tualetes podu?

Mūsdienās tualetes pods ir ikdienas nepieciešamība, kā arī būtiska vannas istabas dizaina un funkcionalitātes sastāvdaļa. Mēs to izmantojam daudzas reizes dienā, tādēļ tā izvēlei ir liela nozīme mūsu...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti