Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Jauni bezprocentu kredīti internetā

Maksāt mazāk par aizdevuma izmantošanu vienmēr ir vilinoši. Šobrīd internetā ir pieejami dažādi aizdevumu veidi, no kuriem populārākais ir Bezprocentu Kredits ar termiņu līdz 30 dienām. Izvēloties šo iespēju, noteiktajā laika periodā nav jāmaksā komisija vai procentu maksājumi. Jāatmaksā ir tieši tik, cik sākotnēji aizņēmies. Pirms slēgt līgumu, izvērtējiet vajadzības un iespējas atmaksāt aizdevumu. Aizņemieties atbildīgi.

Kā saņemt aizdevumu bez procentiem?

Pieteikties aizdevumam vari internetā no sava datora vai mobilā tālruņa. Pretendēt uz šo kredītu ar atlaidēm var jaunie klienti, t.i. cilvēki, kas konkrētā uzņēmumā aizņemas pirmo reizi. Darījuma nosacījumi paredz, ka klientam ir a) jāaizpilda pieteikuma anketa un b) jāapstiprina lietotāja profils (būs vajadzīga internetbanka). Visu pārējo izdarīs kredītspeciālisti. Atbildi par aizdevuma pieejamību saņemsi epastā vai mobilajā telefonā, bet naudu kontā.

Kredīta izmaksas vienmēr ir norādītas līgumā vai tā pielikumos, kas ir neatņemama līguma sastāvdaļa. Lai izvairītos no pārsteigumiem ir vērts iepazīties ar līguma nosacījumiem ļoti rūpīgi. Ja kāds no līguma punktiem neapmierina, variet piedāvāt veikt izmaiņas. Latvijas likumi nosaka, ka kreditoriem ir jāvērtē šāda iespēja, bet gala lēmuma pieņemšana ir katras puses brīva izvēle.

Pieteikties kredītiem var no 20 gadu vecuma, retāk no 18 gadiem. Pirms piešķirt aizdevumu tiek vērtēta klienta kredītvēsture un maksātspēja, ņemot vērā valsts datu bāzēs pieejamo informāciju. Piešķirot mazos kredītus, uzņēmums var paļauties uz klienta sniegto informāciju vai pārbaudīt ienākumu apmēru pats. Vajadzības gadījumā var tikt pieprasīts atsūtīt bankas konta izrakstu par pēdējiem sešiem mēnešiem vai ilgāku laika periodu.

Bezprocentu aizdevumu priekšrocības

Interneta bezprocentu kredītu popularitāte ir skaidrojama ar cilvēku vēlmi ietaupīt naudu un vienlaikus saņemt līdzvērtīgu pakalpojumu. Finanšu pakalpojumi internetā tiek nodrošināti bezpersoniski un vienīgais, kas klientam svarīgi ir nauda bankas kontā un iespējami draudzīgi līguma nosacījumi. Ja pakalpojums apmierina, vienmēr pastāv iespēja aizņemties atkārtoti tajā pašā uzņēmumā vai izmantot kādu citu, kurš arī piedāvā aizņemties bez procentiem.

Otra priekšrocība, ko sniedz darījumi internetā ir ātri norēķini. Tā kā līgums tiek slēgts attālināti, nav nepieciešams doties uz uzņēmuma biroju vai banku. Bezskaidras naudas pārskaitījums vienas bankas ietvaros parasti aizņem dažas minūtes, bet pārskaitījums starp vairākām bankām nedaudz ilgāk.

Alternatīvas aizņemšanās iespējas

Internetā šobrīd ir pieejams plašs finanšu pakalpojumu klāsts, no kuriem populārākie ir ātrie aizdevumi bez procentu maksājumiem. Ja vēlaties novērtēt dažādus aizdevumu veidus un to priekšrocības, ielūkojieties http://kredit.lv/atrie-krediti. Portālā Kredit.lv ir atrodama informācija par visdažādākajiem finanšu pakalpojumiem, t.sk. kredītlīnu, patēriņa kredītu, bezprocentu aizdevumi u.c.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kam jāpievērš uzmanība, izvēloties tualetes podu?

Mūsdienās tualetes pods ir ikdienas nepieciešamība, kā arī būtiska vannas istabas dizaina un funkcionalitātes sastāvdaļa. Mēs to izmantojam daudzas reizes dienā, tādēļ tā izvēlei ir liela nozīme mūsu...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti