Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Aizspriedumaini par darbu Latvijā

Krīzes laikā aizbraukušajiem darba ņēmējiem ir daudz aizspriedumu par dzīvi un darbu Latvijā, jo viņu priekšstati par dzīvi pie mums veidojušies atmiņās par grūtajiem laikiem, secināts Tele2 pētījumā.

Top komentāri

hello
h
Nevēlēšanos strādāt par minimālo algu praktiski visās darba tirgus pozīcijās tagad lepni dēvē par aizspriedumiem. Jokdari, ko tur piebilst:)
Enģeļa viesis
E
Latvijā situācija ir pasliktinājusies. Jā ir dažas lietas kur ir uzlabojumi - ir darba izvēle kā Komunismā, bet tagad darba devējs vienalga neko nemaksā .....Pie tam viss atgriežas nevis pie progresa, sakārtotības, bet notiek degradācija, jo nav iespēju gadu desmitiem ! Iespēju nav jo tie paši deģenerāti konstanti notur varu un talantīgiem cilvēkiem neļauj strādāt un veidot jaunus biznesus vai jaunas lietas. Neatļaušana ir maskēta - vienkārši nekam nav naudas un sit galvu kaut ap sienu! Naudu maksā tikai saviem draugiem vai tie kas ir degradēti elementi! Par labu darbu piemaksu nav! Latvijā ir stagnācija un nav labāk, bet sliktāk neka krīzes gados, jo krīzē bija cerība tikt āra no bedres, bet tagad tiek grautas pat cerības, jo valsti pārvalda banda kam nav smadzeņu krokas un citus vadīt nelaiž!
viesis
v
Pareizāk būtu teikt, ka uz ārzemju latviešiem neiedarbojas mūsu masīvā propaganda par "Latvijas veiksmes stāstu"...….
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Degvielas uzpildes stacijās turpinās tirgot alkoholu

Alkohola tirgošana degvielas uzpildes stacijās arī turpmāk netiks ierobežota, šādu pozīciju atbalstīja Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas vairākums, ziņo LETA. Zemgus Zaharāna zīmējums.

Infografikas

Vairāk Infografikas


Karikatūrista skats

Vairāk Karikatūrista skats