Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Produktivitātes celšana gaišai nākotnei

Ministru prezidents Māris Kučinskis uzņēmējiem paudis, ka OECD rekomendācijas par produktivitātes celšanu sakrīt ar valdības uzskatiem par to, ka tikai ar produktivitātes paaugstināšanu ir "iespējams būvēt nākotni".

Top komentāri

Trollis JT
T
Gandrīz par tēmu... vai esat ievērojuši, ka sētnieki un tiem līdzīgu darbu veicēji nereti strādā at savam augumam neatbistoša garuma slotām, lāpstām e.t.c.? Ja t.s. "darba devēji" saprastu, ko šāds darbs ar īsu slotiņu skādē mugurai, iespējams , viņi iegādātos saviem darbiniekiem augumam piemērotus rīkus. Paši darbinieki reti šo saprot... .
terminologs
t
Tieši kas ir ''produktivitāte'' un kā tā būtu jāceļ? Jau vairākkārt skatīts piemērs - viena meitene pārdod kafiju Rīgā, otra Parīzē. Klientu tikpat, kafija tā pati. Vai parīzietei ir 6 rokas, vai viņa atrodas 3 kafejnīcās vienlaicīgi, vai varbūt Parīzē diennakts ir 72 stundas? Viens puisis vada tramvaju Frankfurtē, otrs Rīgā. Vai vācietim ir tramvaja sastāvs no 6 vagoniem? Tieši par kādu ''produktivitāti'' ir runa, vergturi?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Skrejriteņu skarbā diskusija

Vērtēs pilsoņu kolektīvo iesniegumu Drošas ietves un ielas bez nomas elekroskrejriteņiem, lai meklētu risinājumus, nevis kā tos aizliegt, bet veicinātu diskusiju par elektroksrejriteņu lietotāju d...

Infografikas

Vairāk Infografikas


Karikatūrista skats

Vairāk Karikatūrista skats