Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Uzvaras piemineklis bedrē

Sabiedrības sašutumu raisījusi ziņa, ka laikā, kad, šķiet, aktuālākā problēma Rīgā ir ielu sliktais stāvoklis, pašvaldība naudu piešķir nevis to, bet gan Uzvaras pieminekļa kompleksa remontam.

Top komentāri

No malas
N
Tad ta jaunums zinot kam lojāls ir Rīgas domes vairākums! Mani vairāk gan izbrīna, ka šī vairākuma darbības nav Drošības policijas redzeslokā.
Vladimirs Vatanens
V
Mums katram, kuram obligāti brīvprātīgi piespiedu kārtā bija jāziedo 3 vai 5 rubļi šī piemekleņa celtniecībai, pieder drumstala no tā. Varbūt, ka vajadzētu organizēti iet un paņemt savu šī kopīpašuma daļu?
Gaitiņu Tenis
G
Kur tad paliek ideja par Uzvaras laukuma izveidošanu atbilstoši tā sākotnējam projektam. Vai tad mūsu nacionāļi, kā sacīt jāsaka prot tikai klaigāt, bet ar tautas nobalsošanu vai Uvvaras laukuma sākotnējā projekta pabeigšanas ideju ir dziļā aizkrāsnē vai pat pelnos.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Mozus un bauslis nākotnei

Lai regulētu mākslīgā intelekta izmantošanu priekšvēlēšanu aģitācijā, nolemts veikt attiecīgus grozījumus Priekšvēlēšanu aģitācijas likumā. Patlaban Saeima grozījumus jau atbalstījusi pirmajā l...

Infografikas

Vairāk Infografikas


Karikatūrista skats

Vairāk Karikatūrista skats