Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

17 gadus veca jelgavniece iegūst 250 000 dolāru līgumu ar "Ford Models"

Prestižākās un vecākās modeļu aģentūras Ford Models Supermodel of the World pasaules finālā 1.vietu un 250 000 ASV dolāru līgumu ar Ford Models ieguvusi latviete,_ Diena.lv _informēja ''2bmodels'' radošā direktore Līga Meinarte.

Ceturtdien Brazīlijā, San Paulo norisinājās konkurss Supermodel of the World pasaules fināls. Tajā panākumus guva 17 gadīgā Katrīna Karlīna Caune no Latvijas, Jelgavas. Tūlīt pēc konkursa Katrīna dosies uz Ņujorku, lai februāra sākumā piedalītos Ņujorkas modes nedēļā (New York Fashion Week).

Ford Models Supermodel of the World ir ievērojamākais un prestižākais, un arī vēsturiski pirmais starptautiskais modeļu konkurss, kas ir dibināts 1980. Konkursam katru gadu piesakās miljoniem meiteņu no visas pasaules, norāda L. Meinarte. Šogad konkursa pasaules finālā piedalījās 36 meitenes no dažādām pasaules valstīm. K. K. Caune izcīnīja savu ceļazīmi uz Brazīliju konkursa Ford Models Supermodel of the World Baltijas valstu finālā, kas norisinājās Rīgā 2009.gada novembra beigās. Konkursam savu dalību Baltijā bija pieteikušas vairāk kā 4000 meiteņu.

Ford Model Supermodel of the World konkursā iepriekš ir uzvarējušas tādas, nu jau slavenas modeles, kā Renee Simonsen (1982.gada uzvarētāja), pasaules viena no labāk apmaksātajām modelēm Adriana Lima (1996.gadā ieguva otro vietu), Nataliya Gotsii (2004.gada uzvarētāja) un viena no pašreizējām topmodelēm Chanel Iman (2005.gada uzvarētāja) kā arī daudzas citas.

Ford Models ir strādājušas un strādā tādas modeles un slavenības kā - Naomi Campbell, Carmen, Candice Bergen, Cheryl Tiegs, Christey Brinkley, Ali MacGraw, Tippi Hedren, Jennifer Connelly, Lindsay Lohan, Kristen Dunst un Mischa Barton, Lakshmi Menon, Flavia de Olveira, Patricia Velasquez, Crystal Renn, Jerry Hall un daudzas citas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko