Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

2012.gada tendences skaistumkopšanā

Izrādās nākamgad aktuāla būs tendence jau laikus sevi sapost vasaras sezonai. Tāpat populāra joprojām būs eko kosmētika, bet cenu līmenis procedūrām skaistumkopšanas salonos paliks nemainīgs. 

Kas vēl jaunajā gadā gaidāms skaistumkopšanas jomā, Sieviešu Klubam atklāj Linda Bāliņa, „Wellslim” centra vadītāja, sejas un ķermeņa estētikas speciāliste.

Gatavosimies vasarai laikus
Nākamā gada tendence skaistumkopšanā pavisam noteikti būs sieviešu vēlme savlaicīgi sevi sakopt vasaras sezonai. Tad, ja agrāk sievietes dažādas procedūras sāka apmeklēt pavasara sākumā, tad pēdējo divu, trīs gadu laikā pieraksts uz pretcelulīta un apjomu samazinošajām procedūrām pieauga jau februārī! Tas patiesi ir būtiski, jo trešās pakāpes celulītu, kāds ir lielai daļai latviešu sieviešu, var padarīt krietni nemanāmāku tikai trīs līdz četru mēnešu laikā! Tādēļ domājams, ka tāpat kā visu pagājušo gadu, arī nākamajā, nemainīgi pieprasītas būs gan apjomu un svaru samazinošās, gan arī pretcelulīta procedūras.

Aktuāla – jūras augu valsts kosmētika
Runājot par kosmētikas līdzekļiem, liels pieprasījums nākamgad būs pēc jūras augu valsts izcelsmes produktiem, piemēram, dažāda veida aļģēm un ezera dūņām. Lai gan šī kosmētika gatavota no jūras augu valsts produktiem, tā nav SPA kosmētika, tādēļ nevarētu teikt, ka 2012.gadā pieaugs pieprasījums pēc SPA procedūrām. Tāpat nākamajā gadā joprojām aktuāla būs eko kosmētika, ko lielākoties pielieto sejas kopšanas procedūrās. Klientu pieplūdumu 2012.gadā varētu piedzīvot arī eko saloni, kas sniedz gan matu, gan sejas kopšanas pakalpojumus.

Skaistumkopšanai atvēlēsim noteiktu summu
Jau šobrīd klienšu maksātspējā ir parādījusies stabilitāte un sievietes, vairāk vai mazāk, zina, kāda ir minimālā un kāda – maksimālā naudas summa, ko viņas mēnesī var atvēlēt skaistumkopšanas procedūrām salonā. Agrāk šīs svārstības bija lielas un naudas summas – mazākas. Piemēram, pērnajā un aizpērnajā gadā sievietes dažādām procedūrām atvēlēja, vidēji, 50 latus mēnesī, bet treknajos gados tie bija 150 līdz 200 lati mēnesī. Savukārt tagad, un visticamāk arī nākamajā gadā, apmēram, 70 līdz 100 latiem mēnesī. Vēl viena 2012.gada tendence būs pieprasījums pēc abonementiem skaistumkopšanas salonos, kas dažādām procedūrām piedāvā izdevīgu atlaidi.


Cenas saglabāsies nemainīgas
Tad, ja nākamgad paaugstināsies kosmētisko līdzekļu cenas, paaugstinātās pašizmaksas dēļ palielināsies arī salonos veikto pakalpojumu cenas. Tomēr šobrīd cenu pieaugumu kosmētiskajiem līdzekļiem neprognozē, tādēļ domājams, ka arī maksa par pakalpojumiem saglabāsies pašreizējā līmenī – apmēram, 20 līdz 30 lati par procedūru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Receptes visam rudenim

Vienkārši ēdieni ar svētku garšu – ne tikai svētkiem, bet arī darba dienām.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko