Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Adoptēto suņu salidojums

 Nodibinājums "Dzīvnieku drauga fonds", gaidot Vispasaules dzīvnieku dienu (4.oktobrī), organizē no patversmes "Dzīvnieku draugs" adoptēto suņu salidojumu ar mērķi popularizēt ideju par iespējām palīdzēt patversmes dzīvniekiem. Mūsu pārliecība - visi dzīvnieki, kas no patversmes ir aizgājuši uz jaunām mājām, dzīvē ir uzvarējuši.

Katru gadu no patversmes tiek adoptēts liels skaits suņu. Pēdējos trijos gados: 2008.gadā - 278 suņi, 2009.gadā - 305 suņi, 2010.gadā - 189 suņi. 2011.gadā līdz šim adoptēti 123 suņi.

Šobrīd arvien vairāk dzīvnieku kļūst nevienam nevajadzīgi - daudzi aizceļo no Latvijas un savus draugus līdzi neņem, daudzi vairs nespēj uzturēt dzīvnieku, tādēļ šis gads ir bijis īpaši smags. Patversmes ir pārpildītas, tādēļ atkarībā no tā, cik dzīvnieku tiek paņemti no patversmes, atbrīvojas vieta nākošajam, kuram tā ir ļoti nepieciešama.

Šāds pasākums notiek jau sesto gadu un tā laikā visi suņu puiši un meitenes tradicionāli tiks nominēti balvām "Patversmes veterāni", "Mazie, ņiprie", "Zelta jaunatne", "Nebēdņi", "Smagās astes", "Laimīgākais stāsts", "Miss un Misters" u.c.

2011.gads patversmei ir īpašs - pagājuši desmit gadi kopš vērtas patversmes durvis. Pa šiem gadiem vairāk kā 8000 pamestiem un vientuļiem dzīvniekiem ir atrasti jauni draugi un ģimenes, kur viņus mīl. Tāpēc šajā salidojumā viesosies ne tikai pēdējā gadā, bet arī iepriekšējos gados adoptētie suņi.

Šogad pasākuma organizēšanā iesaistījies patversmes draugs un atbalstītājs Mārtiņa Freimaņa fonds. Ar fonda atbalstu patversmes pagalmā šogad sliesies skaista skatuve, muzikālu pārsteigumu sniegs arī fonda pārstāvis Kārlis Būmeisters jeb Kaža.

Pasākums notiks patversmē "Dzīvnieku draugs" Fr.Candera ielā 4, 2.oktobrī pulksten 12.00-13.00, pulcēšanās - plkst.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko