Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Aptauja: iedzīvotāji arvien vairāk piedalās dažādās loterijās

Tirdzniecības centra "Mols" veiktajā aptaujā noskaidrots, ka Latvijas iedzīvotāji arvien vairāk piedalās dažādās loterijās. 40% respondentu atzinuši, ka loterijās šī brīža ekonomiskajos apstākļos sākuši piedalīties biežāk, uztverot to kā iespēju iegūt kaut ko bez maksas.

34% aptaujāto atzinuši, ka piedalās tikai tādās loterijās, kas pašiem neko nemaksā. Savukārt 12% respondentu uzskata, ka šī brīža finansiālajos apstākļos piedalīšanās dažādās loterijās ir lieka laika un naudas tērēšana, tāpēc no tās atteikušies. 6% šobrīd vairāk kā jebkad sākuši paļauties uz savu veiksmi, bet 8% loterijās vispār ignorē.

Atbildot uz jautājumu, cik bieži cilvēki piedalās dažāda veida loterijās, gandrīz puse jeb 42% atzina, ka dara to diezgan bieži - vismaz reizi mēnesī. 34% respondentu loterijās piedalās aptuveni reizi pusgadā, bet 24% dara to samērā reti vai nekad.

Jautājot par loteriju veidiem, kādos respondenti visbiežāk mēdz piedalīties, lielākā daļa jeb 57% nosauca dažādas loterijas tirdzniecības centros un lielveikalos, 23% - loterijas televīzijas raidījumos. 13% aptaujāto visbiežāk piedaloties dažādu preses izdevumu rīkotajās loterijās, bet 7% nosauca citus variantus, piemēram, loterijas e-pastos, izklaides pasākumos, radio u.c.

Lielākā daļa respondentu jeb 57% atzina, ka visvairāk loterijās vēlētos laimēt naudu, savukārt pārējie 43% aptaujāto labprāt saņemtu dažādas bezmaksas preces, pakalpojumus, ceļojumus u.c balvas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 16.05.2024.

Kad pavārei piesolīja roku un sirdi, viņai galvā uzreiz ienāca pāris recepšu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko