Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Attiecības ar bijušo. Mazā prinča stāsts

Viņi satikās uz ceļa. Anita tad bija vēl studente, ar autostopiem brauca mājās uz Aizkraukli. Stāvot uz ceļa un gaidot automašīnu, garām pagāja puisis - Mārtiņš. Viņam kaklā bija baranku virtene. Tieši tā piesaistīja skatienu. Arī viņš pārvietojās ar autostopiem, brauca uz Madonu. Meitene nostopēja pirmā. Ar šoferi sarunāja, ka vieta ir, jāpaņem arī puisis. Tā viņi iepazinās.

Viņi netikās bieži, jo Anita mācījās, bet Mārtiņš strādāja un mācījās citā pilsētā. Bet katru brīvo laiku viņi pavadīja kopā. Brauca izbraucienos ar laivu, ar autostopiem apceļoja Latvijas skaistākās vietas un Vecrīgā atrada kafejnīcas, kuras saukt par savām.

Anita šad tad teica, ka ir iemīlējusies par daudz, bet viņš - par maz. Pēc laika viņi atsvešinājās. Nevarēja īsti saprast kāpēc. Anita sūtīja vēstules, bet puisis neatbildēja. Aizbildinājās, ka nekad neko nav saņēmis. Tad viņa Mārtiņam pa pastu nosūtīja arī kopīgi lasīto Antuāna de Sent-Ekzeperī grāmatu Mazais princis. Katram jāuzņemas atbildība par to, ko pieradinājis, - Anita bija pārliecināta. Bet nekas nenotika, viņš nereaģēja. Tas bija punkts.

Anita pabeidza augstskolu un aizbrauca ceļojumā uz Venēciju. Tur viņa iepazinās ar itāli - Daniēli. Pēc laika abi pārcēlās uz dzīvi Anglijā. Anglijā Anitai piezvanīja Mārtiņš un teica, ka ir ieradies, lai viņu satiktu. Numuru viņš uzzināja no Anitas draugiem Latvijā.

Meitenei tas bija pārsteigums, jo kopš puiša klusēšanas, neatbildēšanas un telefonzvaniem un vēstulēm viņi nebija pārmijuši ne vārda. Viņi sen nebija tikušies, viens par otru neko nezināja.

Satikās. Izrādās, puisis bija sapratis, ka Anita ir tā meitene, kuru viņš grib precēt. Tāpēc riskējot nopirka biļeti, gredzenu un bija klāt, lai bildinātu. Tikai pagājis bija gads.

Šoreiz Anitai šķita, ka viņš mīl par daudz, bet viņa - par maz. Vai vispār tā bija mīlestība? Pagātnes ēnu atcerēšanās. Viņai taču bija Daniēle.

Mārtiņš Anglijā uzturējās dažas dienas. Tas bija piedošanas un samierināšanās laiks ar pagātni - teica Anita. Anita nevarēja būt ar viņu kopā, jo nu sirds piederēja kādam citam. Viņi palika draugi, bet kopš tās reizes ne reizi nav tikušies, ne reizi nav pārmijuši kaut vārdu.

Anita un Daniēle tagad dzīvo Latvijā. Daniēle Anitu bildināja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 4.10.2024.

Alkoholiķu kompānija daudzdzīvokļu mājas pagalmā izskatījās tā, it kā viens no viņiem būtu aizgājis pakaļ futbolbumbai un viņi viņu gaidītu 30 gadus.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko