Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Attiecības. Uzkrītošas dīvainības

Bez pretējā dzimuma iztikt nevaram, tas ir fakts. Bet reizēm patiešām šķiet, ka nākam no dažādām planētām. Interneta portāli iVillage.co.uk un AskMen.com atklāj dažas no situācijām, kas nereti attiecībās izraisa pārpratumus. Tādu nebūtu, ja uz pretējā dzimuma "dīvainībām" mēs prastu paskatīties no viņu viedokļa.

Strupi telefonsarunās

Sievietes uzskata, ka vīrieši ir strupi, runājot ar viņām pa telefonu. Taču vīrieši telefonu uzskata tikai par komunikācijas līdzekli un neko vairāk. Tipiska vīrieša telefonsaruna ir šāda — vai aiziesim uz kino? Jā! Cikos? Pusseptiņos. Tad tiekamies pie kasēm. Atā!

Vīrietis uzskata, ka visu pārējo ar savu partneri izrunās satiekoties. Taču sieviete vēlas just maigumu arī šajā lietišķajā sarunā, vēlas to paildzināt un apvainojas par vīrieša lietišķo intonāciju. Sievietes, pasakiet savam vīrietim, lai, nākamreiz zvanot, viņš to ņem vērā.

Viņas runā, viņi klusē

Sievietēm patīk izkratīt sirdi, vīriešiem — klusēt. Kad sievietei ir problēmas, viņa vēlas apsēsties līdzās savam partnerim un izkratīt sirdi. Taču vīrietis kā ar āmuru — sāk dot praktiskus padomus. Sievietes, paskaidrojiet, ka viss, ko vēlējāties — līdzi jušanu kreņķos.

Monētas otra puse — viņam ir problēmas darbā. Viņu kaut kas nomāc, taču viņš savas raizes tur sevī. Nevēlas par tām runāt. Atcerieties, ka vīriešiem klusums sagādā daudz lielāku komfortu nekā sievietēm. Neuztveriet šo klusumu kā zīmi, ka viņam neko nenozīmējat. Tomēr izskaidrojiet, ka vēlaties vismaz būt informētas par viņa domām.

Alus vietā biezpiens


Sievietes savukārt grēko citā virzienā. Tiklīdz gūst varu pār vīrieša sirdi, momentā sāk revidēt viņa dzīves paradumus. Pat neļauj vīrietim ēst, ko viņš pats grib. Sludina veselīgu dzīvesveidu un brokastīs uzbāžas ar mājas sieru un augļu salātiem. Kurš normāls vīrietis no kaut kā tāda būs paēdis? Sievietes, vismaz šo neatkarības ilūziju — kaltētu kalmāru, alus un ceptu vistas spārniņu formā — vīrietim saglabājiet!

Blenž uz citām sievietēm

Vīriešiem perifērā redze ir sliktāk attīstīta nekā sievietēm. Tādēļ, kad jūs kopā ejat pa ielu un partneris ierauga kādu citu sievieti, kas labi izskatās, viņš automātiski griež galvu atpakaļ.

Viņš pats nemaz nejūt, ka tā dara. Kad tu ieraugi kādu jauku puisi, tu viņu pamani uzreiz un, savam partnerim nemanot, viņu novērtē. Palūdz savam vīrietim, lai viņš vismaz cenšas neblenzt uz citām tik uzkrītoši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko