Uz ēdienu nācās gaidīt ilgi, bet tad atnesa visu pasūtīto. Kā paskaidroja Byblos īpašnieki, Libānā tā dara - nes visus ēdienus reizē. Ēdiens Byblos ir lielisks. Nevis pakaļdarinājums, bet īsts, svaigs, veselīgs un ļoti garšīgi pagatavots libāniešu ēdiens. Vairumu sastāvdaļu varot atrast Latvijā; ko nevar, to importē no Eiropas un Libānas. Maizītes tiek ceptas uz vietas. Ēdienkartē ir atsevišķi ēdieni un ir mēzas - libāniešu uzkodas no divpadsmit un sešpadsmit ēdieniem. Mēzas ir dārgākas, taču nav, ja rēķina uz vairākiem cilvēkiem. No libāniešu dzērieniem ir pāris vīnu un anīsa dzēriens Arak. Viens cilvēks Byblos var labi paēst par vidēji 10-15 latiem.
Interjers kopš vecā Urartu laikiem ir pārveidots, bet nedaudz, jo, piemēram, sienas bareljefi ar senajiem armēņu vēstures elementiem nezinātāja acij droši vien nebūs īpaši atšķirīgi no seno feniķiešu tēliem. Nomainīti ir dīvāni, - greznākā austrumu stilā.
Restorānam ir divas zāles - viena tikai ēšanai, otra
neformālāka, kur var arī smēķēt un pīpēt ūdenspīpi. Fonā skan
libāniešu mūzika un vērojamas vēderdejas - pa televizoru.
Oficiantes, šķiet, vēl jūtas nedaudz nedroši un, domājams, fakts,
ka viņām jāstaigā augstpapēžu kurpēs, šo sajūtu nepadara daudz
vieglāku.
Aiz stūra - Antonijas ielā, ir blīvākais Rīgas restorānu un
kafejnīcu ielas posms. Taču labu vakariņu dēļ noteikti ir vērts
mērot pārsimt metru līdz Byblos.