Vai apstrāde ar pesticīdiem, gardo ogu pārvērš veselības draudā un cik pārliecināti varam būt, ka iegādātā garduma baudīšana nebeigsies ar vizīti pie ārsta.Arī par to, kā noteikt, vai noskatītais arbūzs ir kārtīgi nogatavojies un visādi citādi kvalitatīvs un par to, kā milzu ogas izaudzēt pašam piemājas dārziņā.
Gardais ogu karalis
Kad termometra stabiņš pārvietojas starp divdesmit un trīsdesmit grādiem, par visiecienītāko gardumu kļūst sulīgais, atsvaidzinošais arbūzs. SestDiena pēta, no kurienes pie mums atceļo lielās ogas, bet galvenais, cik drošas tās ir. Vai tiesa, ka arbūzi ir īstas nitrātu krātuves, kādēļ Latvijā to nekontrolē un kā pašam sevi pasargāt no kaitīgajiem ķīmiskajiem savienojumiem.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.