Stepīte.. Ieskatam – truša cepetis Homēra gaumē. “Tad lieliskais ātrkājis Ahillejs mitējās sērot un iznāca no savas telts. Apjozis krūtis un gurnus ar ādas priekšautu, viņš nodīrāja trusim ādu un prasmīgi sadalīja to vienādās daļās. Šīs daļas viņš apcepa olīveļļā, līdz tās kļuva brūnas un dūmi uzvijās gaisā līdz pat Olimpa augstumiem, kur mājo dievi, cilvēku valdnieki. Redzēdams, ka dievišķais Ahillejs vairs nesēro savā teltī, Menelājs saņāma drosmi un devās talkā ar garšaugiem un garšvielām, ko sameta lielajā katlā. Tad atjautīgais Odisejs ielēja kausā saldu vīnu, pārlēja ar to gaļu un noņēma katlu no uguns, lai ļautu virumam trīsdesmit minūtes marinēties.”
Izdod pasaules literatūras vēsturi recepšu formā
“Apgādā Zvaigzne ABC” klajā nākusi Marka Krika pavārgrāmata “Kafkas zupa”, informē apgāda pārstāve Kristīne Stepīte. Šī grāmata piedāvā četrpadsmit receptes četrpadsmit rakstnieku izpildījumā – no Homēra līdz Ērvinam velšam.“Šī grāmta sniegs vienreizēju iespēju iztēloties, kā varētu noritēt maltītes gatavošana kopā ar Franci Kafku, Gabrielu Garsiju Markesu vai Virdžīniju Vulfu,” sola K.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.