LTKL valdes priekšsēdētājs Tims Makins skaidro: "Tradicionālā karija gatavošanas pamatelements ir rīsi, pārējais - gatavotāju garšas izjūtas un gaumes jautājums." Tāpēc šogad tāpat kā iepriekšējos gadus līdz ar garšas buķeti, ne mazāk svarīga karija festivālā būšot komandu oriģinalitāte garšvielu un produktu izvēlē.
Karija festivālā degustēs un vērtēs ēdienus
13.jūlijā Lielbritānijas Tirdzniecības kamera Latvijā (LTKL) rīko ceturto "Karija gatavošanas un degustācijas vakaru", kurā dažādu uzņēmumu pārstāvju un privātpersonu veidotas komandas sacentīsies karija gatavošanas konkursā. Festivālā ikvienam būs iespēja pagatavoto nodegustēt, bet uzvarētājus noteiks žūrija – restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, Lielbritānijas vēstnieks Latvijā Endrjū Sopers, Ieva Alberte, Paddy Whelan`s Irish Pub līdzīpašnieks Parešs Peitls un pārstāvis no restorāna Indian Raja.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.