Agaragars ir želatīns, kas gatavots no Japāņu jūras aļģēm, un tam ir ļoti liels želēšanas indekss. Mājas apstākļos ar šo produktu ir grūti strādāt, jo tas domāts rūpnieciskajai ražošanai, lieliem apjomiem. Ja agaragaru izmanto mājās, tad apjomiem jābūt lieliem, piemēram, piecu litru katlam pietiks naža gala šī produkta. Mājas virtuvē var izmantot mūsu veikalos nopērkamās želatīna plāksnes. Šis produkts ir gatavots no augstvērtīgas cūku ādas, bet tradicionāli želatīns tiek gatavots no govju kauliem.
Plāksnīšu priekšrocība ir tā, ka tās nevajag karsēt, bet tikai četras minūtes izšķīdināt aukstā ūdenī. Ja grib procesu paātrināt, tad silda želatīna šķidrumu ūdens peldē, to maisot. Briestot želatīns palielina masu un arī apjomu. Tikai pēc pilnīgas izšķīšanas to pievieno iecerētajam ēdienam.