Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Kristaps Ceplis: Kalendāra nemieri

Laiks ir tāda nepielūdzama parādība, kas neatkarīgi no kāda iegribām, centieniem un pūlēm iet tik ātri, cik jāiet. Laika ritējumu apturēt līdz šim nav izdevies nevienam un diez vai manas mājas plānotie būvniecības termiņi būs gana nopietns pamats jaunu tehnoloģiju izstrādēm, kas ļautu nedaudz apturēt laiku un iekļauties sākotnēji nospraustajos termiņos.

Nu ir vieta skeptiķu smaidam - Ziemassvētkos savā mājā dzīvot nesākšu…. Kaut gan es solīju Ziemassvētkus mājā svinēt un to es darīšu kā pienākas ar visu egli!

Raksturojot pašreizējo būvniecības fāzi varu informēt savus lasītājus, ka darbi nav apstājušies, tie norit gana raiti un rezultatīvi. Šobrīd ir paveikti redzamākie darbi ar riģipsi, ārsienu siltināšanu, elektrības ievilkšanu un visa uzmanība koncentrēta galvenokārt uz "sīkumiem", kurus ar aci nemaz tik viegli nevar pamanīt. Tieši šī iemesla dēļ man nav jaunu fotoattēlu no "frontes līnijas", jo ir gandrīz neiespējami atrast rakursu, kas ļautu atainot progresu un kaut cik iztēloties sasniegto. Lielākais uzdevums patlaban ir apkures sistēmas iedarbināšana, lai ar pilnu jaudu varētu ķerties pie sienu un griestu špaktelēšanas un grīdu ieklāšanas. Tad jau arī būs viss. Jaunās prognozes ir tādas, ka janvārī vajadzētu pārvākties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 3.10.2024.

Iztikas minimums – aprēķins, cik slikti jādzīvo tautai, lai varas elite dzīvotu labi.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko