Maldinošais Wild Alaska Salmon lasis
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Grilēts lasis ar gvakamoli
Zivi notīra, un filejā ierīvē sāli, svaigi maltus piparus. Apsmidzina ar olīveļļu.
Gaļu dažās vietās pāršķeļ un piepilda ar sagrieztām dillēm un kinzu.
Fileju grilē tik ātri un tik lielā karstumā, cik vien jūsu plīts atļauj.
Pasniedz ar gvakamoli — divi palieli avokado, viens tomāts (bez mizas), ķiploka daiviņa, viens asais pipars, mazliet kinzas, viena laima sula. Avokado saspaida, tomātu sīki sagriež, ķiploku izspiež, piparu sīki sagriež, kinzu sakapā, visu sajauc ar laima sulu. Var pievienot arī sīki sagrieztus zaļos lociņus.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri