Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Notiks suņu labdarības izstāde

No šodienas, 16.septembra ikviens suņa saimnieks ir aicināts pieteikt savu mīluli dalībai lielākajā labdarības suņu izstādē Latvijā - BIG Match Show. Izstāde Latvijā norisinās jau trešo gadu, un visi tās ieņēmumi tiks ziedoti Juglas suņu patversmei.

BIG Match Show, kurā var piedalīties gan šķirnes, gan jauktu asiņu (bezšķirnes) suņi, šogad norisināsies 16.oktobrī Rīgā, sporta centrā Mežaparks. Izstāde sāksies plkst.12:00, savukārt dalībnieku reģistrācija - jau no plkst.11:00. Suņi varēs sacensties dažādās kategorijās - šķēršļu josla, paklausības rallijs, "kokteiļu pāris" un hendleru konkurss.

Saimnieki savus mīluļus dalībai izstādē var pieteikt mājaslapā www.bigmatchshow.lv. Dalības maksa līdz 11.oktobrim ir trīs lati, savukārt pasākuma dienā reģistrācija maksās piecus latus. Tāpat uz izstādi ir aicināts ikviens interesents, kurš vēlas redzēt dažādus suņu paraugdemonstrējumus un priekšnesumus.

Labdarības suņu izstādi Latvijā jau trešo gadu organizē Juglas Dzīvnieku aizsardzības grupa un BIGBANK AS. Šā projekta mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību pamesto dzīvnieku problēmai un tās risināšanas iespējām, kā arī atbalstīt klaiņojošo dzīvnieku patversmes.

Pagājušajā gadā saziedotie līdzekļi 830 latu apmērā galvenokārt tika izmantoti dezinfekcijas lampu un suņu pārvadāšanas būru iegādei, kā arī suņu dzīves apstākļu uzlabošanai kopumā.

Viena suņa uzturēšana Juglas suņu patversmē izmaksā vienu latu dienā. Tas ietver izdevumus par barību, veterinārmedicīniskajiem un komunālajiem pakalpojumiem, pāris darbinieku algām, degvielu, dezinfekcijas un saimniecības līdzekļiem u.tml.

Līdz ar šo pasākumu norisinās arī konkurss Sunim draudzīgākais gada veikums. Tajā var piedalīties ikviens, kurš pēdējā gada laikā ir sniedzis ieguldījumu kāda suņa vai suņu dzīves apstākļu, veselības u.tml. uzlabošanā, kā arī risinot klaiņojošu dzīvnieku problēmu. Kandidatūru pieteikšana vietnē http://www.bigmatchshow.lv/konkurss vēl iespējama līdz 29.septembrim. Savukārt no 30. septembra līdz 6. oktobrim norisināsies interneta balsojums par finālistiem.

Programma, nolikums un cita plašāka informācija par izstādi pieejama www.bigmatchshow.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 03.07.2024.

Daža laba princese ir tāda, ka trešais tēvadēls sāk nožēlot, kāpēc nokāvis pūķi.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko